Hamilemiyim 🙏

Esmerbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
28
10
3
26
Kızlar merhaba ilişkimden 18 gün geçti adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım 0.2 çıktı şu an adetimin üzerinden 2 gğn geçti gecikmem var ve aşırı bel ve kasık ağrım var özellikle uzanınca sizce hamile olabilir miyim

Ben de ilk kan testini bir gün kala yaptırmıştım 350 çıkmıştı

18 gün önceki ilişkiden başka korunmasız bir ilişki olmadıysa yarın idrar testi yapın varsa mutlaka çıkar geç döllenme de olsa 20 gün geçmiş olacak üzerinden. Çıkmazsa stres mevsimsel hormonal gibi bir cok sebepten gecikmiş olabilir

Evet banada öyle diyolar
ılıskının ustunden 18 gun gectıyse nasıl gec dollenecek. sperm 3 gun yasasa dollenme uzerınden 15 gun gecmıs olur o da net cıkması lazımdı. ama dıyorsan kı ılıskıye devam ettım o zaman gec yumurtlama olmus olabılır ve hamılelık ıhtımalı var derız. gec dollenme olması gereken tarıhten gec yumurtlarsan ornegın 1 hafta kadar, halıyle adetın 1 hafta gec olur yada hamılelıgı ogrenmen de 1 hafta ılerı atar. ama bunun ıcın de o gun yada max 3 gun oncesınde ılıskı sart. tek ılıskı demen ısı degıstırıyor

Ben devam ettim tek değil

E Esmerbayan sana yazmak ıstedım .

Bence değilsiniz..Adet gecikmesi yaşıyorsunuz...Olsaydı yüksek bir rakam illaki çıkardı...İnşallah tez zamanda bebiş haberinizi alırsınız

3-4 kere daha korunmasız oldu canm dün de oldu yani mevsimsel de olabilir ama şey lafamı kurcalıyor akıntı için iki ay önce fitil hap kullandım ve ilk korunmasız ilişkiye bu ay girdik çocuk denemeleri için beklemek çok zor geliyor hala şu an bel ağrım varok fazla gaz şişkinliği var kasıklarım ağrıyor. İlk oğlumu dünyaya getirdikten sonra bu şekilde adet sancısı çekmemiştim hiç umarım beklediğim gibi olur sonuç

Bence değilsiniz..Adet gecikmesi yaşıyorsunuz...Olsaydı yüksek bir rakam illaki çıkardı...İnşallah tez zamanda bebiş haberinizi alırsınız
Kızlar regl oldum sanırım çok kasık ağrım var ve gece kahverengi leke geldi sabah lavaboya gittim hiç bişey yoktu kahvaltı için mutfağa gittim bi süre sonra kahvaerengi sonra koyu kıvamlı kanamam oldu hala devam ediyor 3 gün gecikmem olmuştu yerleşme kanaması daha az oluyor biliyorum o yüzden olmadı sağlık olsun ne diyelim

Beni inde aynı 1. 2 çıktı günümün geçmesini bekliyorum inşallah hamişizidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…