Hamilemiyim hala düşünüyorum lütfen yardım düşüncelerinizi paylaşın

Poyraz Deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
135
45
38
3 aydır adetlerimde önce lekelenip bir gün ara bosluk ve normal adet yoğunlukta oluyorum ben yumurtladigimida çok hissediyorum ve bu ay hamileyim belirtilerinin hepsini yasadim bel ağrısı kasık agrisi göğüs sizlamasi sivilceler oldu daha önce hamileyken adet olanları okudum burda evde test yaptım negatif sizce ne olabilir ben bu ay gerçekten hamileyim dedim sizce ne olabilir

3 aydır adetlerimde önce lekelenip bir gün ara bosluk ve normal adet yoğunlukta oluyorum ben yumurtladigimida çok hissediyorum ve bu ay hamileyim belirtilerinin hepsini yasadim bel ağrısı kasık agrisi göğüs sizlamasi sivilceler oldu daha önce hamileyken adet olanları okudum burda evde test yaptım negatif sizce ne olabilir ben bu ay gerçekten hamileyim dedim sizce ne olabilir
merhaba canım hamilelikle adet belirtisi kişiden kişiye değişiyor mesela ben hamileyken adet belirtilerinden başka hiç bir belirti yaşamadım adet günün geçtimi ?

Merhaba hayır adet oluyorum ama 3 aydır önce leke geliyo bir gün birsey gelmiyo ve ben normal yoğunlukta normal adet oluyorum söylemek istediğim 3 aya kadar lekelenip adet olmuyordum hangi gün olacaksa adetlerimde düzenli 30-31 gün ben ilk hamileliği adet öncesi kesik kesik bel ağrısından anladım 9 gün önce evde pozitif çıktı yumurtlama da da aynı şeyleri hissediyorum biraz uzun oldu sizce başka birşey olabilrmi

Sorunda o ben adet oluyorum adetimden başında lekelenip bir gün ara bosluk oluyo ve bu bütün hamilelik belirtileri yaşadım bu lekelenme nedenle yaşadığım bu belirtiler neyin nesi kan tahlili yapsam diye düşünüp duruyorum

Adet oluyorum adet başında lekelenip bir gün ara bosluk oluyo ve normal adet yoğunlukta oluyorum daha önce adet olup hamile olanları okumuştum bu ayda bütün hamilelik belirtilerini yasayinca kafam cok karisik

Eğer hamileysen lekelenme tarzında kan gelmesi düşükle sonuçlanabilir. Doktora gitmen şart. Kan testi değilde bi kadın doktoruna çıksan iyi olur.

Şimdi doğrusu anladım hanımlar bu lekelenip bir gün ara bosluk oluyo dedim ve adeti normal olmam düşük tehlikesi mi diyorsunuz ilginize çok teşekkürler bu arada

Şimdi doğrusu anladım hanımlar bu lekelenip bir gün ara bosluk oluyo dedim ve adeti normal olmam düşük tehlikesi mi diyorsunuz ilginize çok teşekkürler bu arada
doktorum bana sağlıklı bir gebelikte çok sık kan gelmez demişti benimde kanamam oldu bi kere düşük tehlikesi dedi. Ilaç verdi hala kullanıyorum. Fazla zaman geçmeden doktora git canım. Hamileysen bi tedavi verir.

Hala doktora gidemedim küçük oglumdan sıra gelmiyor bir turlu ve belim kesik kesik ağrıyor adet olacakmış gibiyim normal adet olupta adeti hamileliği boyunca süren varmi

Merqba arkadaslar bugun gecikmem 1 gun oluo idrar testi yaptim negatif ne kadar dogrudur ki ne zamn sonra tekrarlamaliyim testi ve benm gibi olup hamile kalan varmidir

Merqba arkadaslar bugun gecikmem 1 gun oluo idrar testi yaptim negatif ne kadar dogrudur ki ne zamn sonra tekrarlamaliyim testi ve benm gibi olup hamile kalan varmidir
Başkasının konusu üstüne konu açılmaz yeni konu aç kendine. Bu başkasının konusu.

X