Hamilemiyim ki

OnDeryaa

Yürümek; yürekten gülerekten yürümek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
3.549
3.683
Merhaba arkadaşlar iki Yıldır spiralim olmasına rağmen hamilelikten şüphelerim var iki küçük Çocuğum var başka gebelik istemiyorum hele bi şikayetlerimde bakın da . Ne yapcam yaa
Dün sabah kahverengi lekelenmeler şeklinde kanamam oldu bende adet oldum diye gittim orucumu bozdum ama ilk iki gün mide bulantıları aşırı göz kararması ve baş Dönmesi oldu Düzenli adet oluyorum buna göre 22 sinde olucam bir iki gün önce veya sonrası normal tamam ama bu adet kanaması gibi değil

Ayrıca göğüslerimde aşırı Ağrı dolgunluk gerginlik var. Çok fazla bel ağrım var yerimden kılmıyamıyom belimden o derece bi akıl verin bu kadar erken dönemde bi test yapmak da mantıksız geliyo ne yapmak Lazım nedir bu kahverengi lekeler

Iki hafta genital muayenemi olmuştum spiral normal smear testi temiz sadece ufak bi enfeksiyon mantar Tarzı bişey vardı fitil ve hap kullandım o kadar

Saat sabahın 5'i oldu ve hâlâ uyuyamıyorum şuan bile mide yanması ve bulantı şikayetim var Başıma Ağrı girdi ya hamileysem ama spiralim iyiydi iki hafta önce kontrol oldum kafam kazan gibi .... Allah'ım Hakkımızda Hayırlısı olmayanlara ver Rabbim

Canım bence bu kadar çok belirti hemen ilk haftalarda olmaz gibi.. Hep okuduğum 6.haftadan sonra başlıyormuş mide bulantısı fln sen daha önce iki kere kalmışsın kendin daha iyi bilirsin tabii

Evet daha önceden bildiğim ve dün gece sabaha kadar okuduklarım kadarıyla yüksek ihtimal imlantasyon kanaması(üstüne görme) gibi duruyor bütün belirtileri var

Canım bence bu kadar çok belirti hemen ilk haftalarda olmaz gibi.. Hep okuduğum 6.haftadan sonra başlıyormuş mide bulantısı fln sen daha önce iki kere kalmışsın kendin daha iyi bilirsin tabii
Çok teşekkür ederim cevap için de ☺️

Acaba belirtiler pskolojik olabilir mi hani çok çocuk isteyenlerde o belirtileri yaşıyorum der ya bazen bende istemiyom diye ters tepki mi oldu nooldu

Acaba belirtiler pskolojik olabilir mi hani çok çocuk isteyenlerde o belirtileri yaşıyorum der ya bazen bende istemiyom diye ters tepki mi oldu nooldu
Olabilir tabii aslında istemeyenlerde daha öok oluyor korkudan, kaygıdan dolayı. Test yapma ihtimaliniz varsa bugun yapın inş içiniz rahatlar

O zaman ben nöbetçi eczane bulup bi test alayım bugün

Olabilir tabii aslında istemeyenlerde daha öok oluyor korkudan, kaygıdan dolayı. Test yapma ihtimaliniz varsa bugun yapın inş içiniz rahatlar
Aslında pek inanmıyorum çünkü çok erken. Negatif çıkıcak biliyorum ama yapıcam☺️

Değilmişim çok şükür Allah olmayanlara versin

kızlar mrb benim bi sorum olacak. adetliyim şuan ama sağ kasığımda ara ara sancım var araştırmalarımda yumurta çatlamasında o ağrının olabileceği yazıyor. ama adetlyim yinede çatlama olur mu ki. geçen hafta doktora gitmiştim yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söylemişti ve adet günümden bir gün önce ilişkiye girdik bu ilişkide hamile kalmış olma olasılığım var mıdır ki

kızlar mrb benim bi sorum olacak. adetliyim şuan ama sağ kasığımda ara ara sancım var araştırmalarımda yumurta çatlamasında o ağrının olabileceği yazıyor. ama adetlyim yinede çatlama olur mu ki. geçen hafta doktora gitmiştim yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söylemişti ve adet günümden bir gün önce ilişkiye girdik bu ilişkide hamile kalmış olma olasılığım var mıdır ki
Adetliymişsin zaten hamilelik sözkonusu değildir bence ama o ağrının sebebini bende merak ediyorum bende de oluyo

Bence gebelik testi yapmalisin ben de ayni seyleri adet gununden once yasadim cnm hakkında hayirlisi olsun

Adetliymişsin zaten hamilelik sözkonusu değildir bence ama o ağrının sebebini bende merak ediyorum bende de oluyo
yumurta çatlamasından olabilir yazıyor fakat yumurtla çatlaması genelde adetin 12-14. günlerinde olması gerekmiyor mu ben 4. günündeyim farklı bir sorun mu oluyor acaba

X