HAMİLEMİYİM Kİ ?

Mrb arkadaşlar dün sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak fakat testi yaparken sıvı miktarı çok gittiği Zaman da ikinci çizginin çıkma ihtimali olduğu söylüyorlar konu Hakkı'nda bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çok sevinirim :) buda test sonucum
Hamilesin canım hayırlı olsun benimde ilk testim böyleydi :)

Çokta ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum hadi sıvı miktarı çok gitti de o yüzden ikinci çizgi çıktıysa :110:

Bnde hiç yok öyle biley arkafaşı
Mrb arkadaşlar dün sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak fakat testi yaparken sıvı miktarı çok gittiği Zaman da ikinci çizginin çıkma ihtimali olduğu söylüyorlar konu Hakkı'nda bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çok sevinirim :) buda test sonucum[/QUO

Mrb arkadaşlar dün sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak fakat testi yaparken sıvı miktarı çok gittiği Zaman da ikinci çizginin çıkma ihtimali olduğu söylüyorlar konu Hakkı'nda bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çok sevinirim :) buda test sonucum
Bnm hiç öyle bişeyim olmadı 5 gündür günün geciyo dün test yaptım negatif silik falan hiç bişey cıkmadı ne yapıcam şaşırdım

Tebrik ederim canim hamilesin evet sivi miktari cok gitsede pozitif cikar yine eger varsa :anneadayı:

Back
X