mashaAllah gebelik var gibi sonuc pozitif duruyor daha gectikce koyulasacaktir 10 dk icindeKızlar test yaptım 2 dakkada byle sonuç aldım yardımcı olurmusunuz gebelik varmı
10 dkka sonrada aynı cnm öyle duruyor inşallah vardır cumartesi kan vereceğim 15 gün gecikmeden sonra ciktimashaAllah gebelik var gibi sonuc pozitif duruyor daha gectikce koyulasacaktir 10 dk icinde
Rabbim saglikli ilerlemesini nasib etsin, bence kan verin :)
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin belirsizlik içinde olanlarıda netlestirsin benimkinide netlestirsinmashaAllah gebelik var gibi sonuc pozitif duruyor daha gectikce koyulasacaktir 10 dk icinde
Rabbim saglikli ilerlemesini nasib etsin, bence kan verin :)
Adetiniz baya gecikmisti öyle hatırlıyorum kan verdiniz mi hiçKızlar test yaptım 2 dakkada byle sonuç aldım yardımcı olurmusunuz gebelik varmı
Kan verdim 10 Ekim'de negatif çıktı bugün tam gecikmenin 15.gunu seda bugün var yada yok dedim yaptım hemen sonuç verdi çok şaşırdım cumartesi günü kan vericemAdetiniz baya gecikmisti öyle hatırlıyorum kan verdiniz mi hiç
Ben hamilelik göremedim. İkinci çizgidaha belirgin olmalıydı hayırlısı olsun herşeyın belki benim gözlerimde sorun var.Kızlar test yaptım 2 dakkada byle sonuç aldım yardımcı olurmusunuz gebelik varmı
Bence de kan verin bu kadar gecikme normal değil adetleriniz düzenli ise tabiKan verdim 10 Ekim'de negatif çıktı bugün tam gecikmenin 15.gunu seda bugün var yada yok dedim yaptım hemen sonuç verdi çok şaşırdım cumartesi günü kan vericem
Zaten tam net değil silik bir şekilde var cumartesi belli olacakBen hamilelik göremedim. İkinci çizgidaha belirgin olmalıydı hayırlısı olsun herşeyın belki benim gözlerimde sorun var.
Hani gecikme olabiliyordu 4 gün vs fln cumartesi kan vereyim o şekilde doktorada gidecegimBence de kan verin bu kadar gecikme normal değil adetleriniz düzenli ise tabi
Aynen kan verin zaten negatif de olsa pozitif de olsa doktora görününHani gecikme olabiliyordu 4 gün vs fln cumartesi kan vereyim o şekilde doktorada gidecegim
Bugünde byle bir sonuç elde ettim artimed marka gebelik testiAynen kan verin zaten negatif de olsa pozitif de olsa doktora görünün
Var görünüyor geç döllenme olmuş olabilir yeni demekkkBugünde byle bir sonuç elde ettim artimed marka gebelik testi
Yarın kan testi versem cikarmi cnmVar görünüyor geç döllenme olmuş olabilir yeni demekkk
Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde adetime beş gün var. Aşırı halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum.baş ağrimda var. Gebelik belirtileri olabilir miKızlar test yaptım 2 dakkada byle sonuç aldım yardımcı olurmusunuz gebelik
Evet idrar da pozitif ise kanda tabi çıkarYarın kan testi versem cikarmi cnm
Amin inşallah bacimmRabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde adetime beş gün var. Aşırı halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum.baş ağrimda var. Gebelik belirtileri olabilir mi
bazen piskolojik de oluyor yapabiliyorsaniz kendinizi baska seylere odaklayip adet gecikmesini bekleyin inshallah bebis vardirRabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde adetime beş gün var. Aşırı halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum.baş ağrimda var. Gebelik belirtileri olabilir mi
Amin inşallahbazen piskolojik de oluyor yapabiliyorsaniz kendinizi baska seylere odaklayip adet gecikmesini bekleyin inshallah bebis vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?