Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanı daha belırgın olması gerekmez mıydı, oncekı kımyasalcya bu da mı oyle acabaBu üzüntülü günde yapmak ıstemezdım ama adetım 3 gun gectı erken gebelık yaptım bu nprmal mi sizce
5.dkda baya belırgınletı ama kıpkırmızı cıkması gerekmez mıydı ya 3 gun gecıkmeyekaset test yap canım ,hakkında hayırlı olsun erken gebelik testlerine güvenmiyorumben
kaset test yap canım o daha agranti oluyor yada kan ver5.dkda baya belırgınletı ama kıpkırmızı cıkması gerekmez mıydı ya 3 gun gecıkmeye
Canım bence varBu üzüntülü günde yapmak ıstemezdım ama adetım 3 gun gectı erken gebelık yaptım bu nprmal mi sizce
Bence var hayırlı olsun darısı başımaBu üzüntülü günde yapmak ıstemezdım ama adetım 3 gun gectı erken gebelık yaptım bu nprmal mi sizce
Bu üzüntülü günde yapmak ıstemezdım ama adetım 3 gun gectı erken gebelık yaptım bu nprmal mi sizce
Kuzum inşallah bebiştir, benim de buna benzer çıktı, bat 4şubattı
Eki Görüntüle 3203329
Tamm teşekkürlerkaset test yap canım o daha agranti oluyor yada kan ver
Teşekkürler yarın inşallahİkiniz içinde hayırlı olsun
En kısa zamanda kan verin
İkinci çizgi gayet belirgin daha yeniyse öyle çıkmış olabilirBu üzüntülü günde yapmak ıstemezdım ama adetım 3 gun gectı erken gebelık yaptım bu nprmal mi sizce
5.dkya dogru daha belırgındı bu hemen cıkar cıkmaz cektım . Vala heycanlıyım ınsallah heyecanım son bulmaz ya kan verıcem yarınİkinci çizgi gayet belirgin daha yeniyse öyle çıkmış olabilir
Acilde ver5.dkya dogru daha belırgındı bu hemen cıkar cıkmaz cektım . Vala heycanlıyım ınsallah heyecanım son bulmaz ya kan verıcem yarın![]()
İnşallah canımBence var hayırlı olsun darısı başıma![]()