Hamılemıyım kızlar 🥹

Lekelenme şeklinde kanama adet sayılıyor mu kızlar lekenleme gördüm ve adet olmadım 10 gündür geçen hafta kan vermiştim ama negatif çıktı sonradan hamile çıkanlar var mı bu durumu yaşayan varmi ultrasyonda da yok çıktı erken mi acaba ?

Canım adetin kaçıncı günü yani kaç günde oluyorsun daha önce yaptınmı
Hamıleymışım kan testım çıktı ,466 baya çok geldı bana nedense dün cunku 2. Cızgı bıde erken gebelıkte sılık çıkmıştı şaşırdım tahmını ınternete gore 2 hafta 3 gun olmalı normal mi

Hamıleymışım kan testım çıktı ,466 baya çok geldı bana nedense dün cunku 2. Cızgı bıde erken gebelıkte sılık çıkmıştı şaşırdım tahmını ınternete gore 2 hafta 3 gun olmalı normal mi
Çok geldıden kastım ikiz felan olma durumu olurmu genlerımızde varda

Ola da bilir olmayada canım bir şey sora bilirmiyim bu gecikmeden önce ya adet günü yaptınmı bide kaç günde bir oluyorsun
8 gu nkala bır yaptım erken gebelık çıkmadı, 27 28 gun tam net değil döngüm. Regl 3 gun gecıkınce yaptım silik çıktı, sonrakı gunde testte 466 çıktı. Vala bende şaşkınım erken dollenme olsa 8 gun kala belkıde çıkardı yıne aynı test le yaptm Artımed. Hıc şaşmayan bir test bence aylardır test yaptıgım için :)

Back
X