Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekelenme şeklinde kanama adet sayılıyor mu kızlar lekenleme gördüm ve adet olmadım 10 gündür geçen hafta kan vermiştim ama negatif çıktı sonradan hamile çıkanlar var mı bu durumu yaşayan varmi ultrasyonda da yok çıktı erken mi acaba ?
Canim benimkine baksana aynı durumu bende yaşıyorum üç gün geçti adetimi ve üç gün önce test yaptım çok çok hafif silik çıktı şimdi yaptım hayalet çizgi çıktı
Hamıleymışım kan testım çıktı ,466 baya çok geldı bana nedense dün cunku 2. Cızgı bıde erken gebelıkte sılık çıkmıştı şaşırdım tahmını ınternete gore 2 hafta 3 gun olmalı normal mi
Hamıleymışım kan testım çıktı ,466 baya çok geldı bana nedense dün cunku 2. Cızgı bıde erken gebelıkte sılık çıkmıştı şaşırdım tahmını ınternete gore 2 hafta 3 gun olmalı normal mi
8 gu nkala bır yaptım erken gebelık çıkmadı, 27 28 gun tam net değil döngüm. Regl 3 gun gecıkınce yaptım silik çıktı, sonrakı gunde testte 466 çıktı. Vala bende şaşkınım erken dollenme olsa 8 gun kala belkıde çıkardı yıne aynı test le yaptm Artımed. Hıc şaşmayan bir test bence aylardır test yaptıgım için :)