Hamilemiyim kizlar

Çok farklı bisey aslında hissediyorsun var olduğunu eminsin ama yinede için rahat etmiyor yarın olsun artikta gidiyim
Aynen canım yarın şöyle güzel bir beta ve sonra 2 günde bir güzel bir artış olursa biraz daha ferahlarsın

Merhaba normalde ne zaman adet olmanız gerekiyordu acaba

Küçük normal kasetlerden yaptım aslında ben 4 tane test yaptım hepsi pozitif kendimi garantiye almak için

Bugün canım bugünde test yaptım kaset varya resim koyduğum bugün ki ooo
Evet gördüm testiniz hayırlı olsun
Benim 3 gün regl olmama ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor bir de iştahım açılmış.
Dün test yaptım silik çizgi çıktı, bugünde yaptım ama herhangi bişey çıkmadı

Yarın sabah kısmet olursa 9 da kan vericem saat 1 de doktoruma randevum var kızlar yazicam buraya
Doktor randevusunu biraz daha ileriki günlere alsaydınız keşke. Daha adetinize varmış. 100-400 arası bir değerde muhtemelen şu an hcg. 1500 olunca vajinal ultrasonla, 3000 olunca karından yapılan ultrasonla gebelik kesesi izlenebilir. Şu an herhangi bir görüntü elde edemezsiniz.

Normalde adet günüm bugün adetime yok yani yarın doktora gidicem adetin 2.gunu olmuş olucak ben sadece gebeliği erken öğrendim hamile olduğum için bugün adet görmedim yarın doktora gidicem doktorum çağırdı zaten

Hım anladım canım bir kan testi ver istersen cokmu silik var yok arasımı silikligi

Ben aslında 5 günü yaptım çok silik çıktı umursamadim sonra 3-2-1 arka arkaya her gün test yaptım hepsinde net bi şekilde çıktı insallah kalbine göre verir ama var hemen çıkıyor belki geç dollenmedir umudunu kaybetme

Bunlarda benim testim
Dünkü biraz daha netti

Eklentiler

• 8485606C-7E55-4485-B321-8CB11E967117.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 670DCE78-90C1-4986-859F-149370980D11.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 21
Evet en son attığında biraz var sanki canım benimde böyle çıkmıştı bir kere çok umutlanmistim adet olmuştum insallah senin olur adetin geçmesini bekle herkesin adeten önce çıkacak diye birsey yok her gün yenile testi istersen yada en garanti kan kuzum ver rahatla içinde şüphe kalmasın var yok allahim insallah vardır nasip eder isteyen herkese

İnşallah canım Allah herkese nasip etsin
Sende sağlıcakla kucağına al inşallah

Bak benim diğer hamileligimdede böyle çıkmıştı onu çok geç öğrenmistim

Eklentiler

• 20210706_213624.webp
    9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…