Aynen canım yarın şöyle güzel bir beta ve sonra 2 günde bir güzel bir artış olursa biraz daha ferahlarsınÇok farklı bisey aslında hissediyorsun var olduğunu eminsin ama yinede için rahat etmiyor yarın olsun artikta gidiyim
Merhaba normalde ne zaman adet olmanız gerekiyordu acabaCanım valla çok belirti olmadı bende bi 4 gün varken peçeteye silince çok çok az kahverengi leke geldi birdaha kesildi birde ara ara kasiklarim belim ağırdı böyle 5 dk geçti yani sanki adet olcakmissin gibi bi ağrı hafifte goguslerim acıyor ve buyudu çok umutsuz yaptım yoktur diye ama 3 gün kala aksam dedim yapıyım oo lekeden sonra gelmeyince hemen çıktı 5 dkk falan yazıyor ya o bile fasafiso 1 dk bile surmemistir çıkması o kadar hızlı kızlar varsa egerki hemen çıkıyor Allahim herkese nasip etsin
Aynen canım yarın şöyle güzel bir beta ve sonra 2 günde bir güzel bir artış olursa biraz daha ferahlarsın evet tek düşüncem ooo biliyormusun insan potifi görüyor sonra başka şeyler düşünmeye başlıyor çok garip yani bekliyorsun sonra oluyor acaba değerim nasıl bebegim iyimi başlıyorsun düşünmeye allahim yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah herkesin Allah bağışlasın evladını
Bugün canım bugünde test yaptım kaset varya resim koyduğum bugün ki oooMerhaba normalde ne zaman adet olmanız gerekiyordu acaba
Bugün canım bugünde test yaptım kaset varya resim koyduğum bugün ki ooo
Evet gördüm testiniz hayırlı olsunBugün canım bugünde test yaptım kaset varya resim koyduğum bugün ki ooo
Doktor randevusunu biraz daha ileriki günlere alsaydınız keşke. Daha adetinize varmış. 100-400 arası bir değerde muhtemelen şu an hcg. 1500 olunca vajinal ultrasonla, 3000 olunca karından yapılan ultrasonla gebelik kesesi izlenebilir. Şu an herhangi bir görüntü elde edemezsiniz.Yarın sabah kısmet olursa 9 da kan vericem saat 1 de doktoruma randevum var kızlar yazicam buraya
Doktor randevusunu biraz daha ileriki günlere alsaydınız keşke. Daha adetinize varmış. 100-400 arası bir değerde muhtemelen şu an hcg. 1500 olunca vajinal ultrasonla, 3000 olunca karından yapılan ultrasonla gebelik kesesi izlenebilir. Şu an herhangi bir görüntü elde edemezsiniz.
Hım anladım canım bir kan testi ver istersen cokmu silik var yok arasımı silikligiEvet gördüm testiniz hayırlı olsun
Benim 3 gün regl olmama ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor bir de iştahım açılmış.
Dün test yaptım silik çizgi çıktı, bugünde yaptım ama herhangi bişey çıkmadı
Hım anladım canım bir kan testi ver
Evet en son attığında biraz var sanki canım benimde böyle çıkmıştı bir kere çok umutlanmistim adet olmuştum insallah senin olur adetin geçmesini bekle herkesin adeten önce çıkacak diye birsey yok her gün yenile testi istersen yada en garanti kan kuzum ver rahatla içinde şüphe kalmasın var yok allahim insallah vardır nasip eder isteyen herkese
İnşallah canım Allah herkese nasip etsinEvet en son attığında biraz var sanki canım benimde böyle çıkmıştı bir kere çok umutlanmistim adet olmuştum insallah senin olur adetin geçmesini bekle herkesin adeten önce çıkacak diye birsey yok her gün yenile testi istersen yada en garanti kan kuzum ver rahatla içinde şüphe kalmasın var yok allahim insallah vardır nasip eder isteyen herkese
Bak benim diğer hamileligimdede böyle çıkmıştı onu çok geç öğrenmistimEvet en son attığında biraz var sanki canım benimde böyle çıkmıştı bir kere çok umutlanmistim adet olmuştum insallah senin olur adetin geçmesini bekle herkesin adeten önce çıkacak diye birsey yok her gün yenile testi istersen yada en garanti kan kuzum ver rahatla içinde şüphe kalmasın var yok allahim insallah vardır nasip eder isteyen herkese
Insallah canım insallah bende 3 senedir bekliyorumİnşallah canım Allah herkese nasip etsin
Sende sağlıcakla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?