Hamilemiyim kızlar!

Mide bulantısı olmasın da kızlar. Benim oğlum da 5 haftalık iken başladı 15 haftaya kadar geçmedi. Şimdi 6 haftamız doldu . Elhamdulillah çok şükür mide bulantısı yok denecek kadar az . Ağzımın tadı bir değişik. İnşallah hepimiz sağ salim kıcağımıza alırız , Allah isteyen herkese nasip etsin :anneadayı::KK46:

PIRILTI1471 PIRILTI1471 seninle aramızda bir gün var :)
Muhtemel doğum tarihimiz 26.08.2016 :)
canım cok sevındım hayırlı olsun ama benım takvımı pazartesıden sonra sıledebılırım kalp atışı duyulmadı dıye kurtaj dedı doktorlar maalesef :( pazartesi bellı olacak senın umarım herşey yolunda devam eder sağlıkla alırsın kucağına

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim bir sorum olacak başlık acamadim esimle adetime 5 gün kala korunmasz birlikte olduk fakat içime değil üstüne bosaldi içine kesinlkle gelmedi diyor en son aralık 2 de adet olmuştum ama hala adet görmedim adet belirtileri de var hamilelikte bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde adetlerim hep düzenlidir sizce ne yapmalym hamile olabilir miyim:110:

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim bir sorum olacak başlık acamadim esimle adetime 5 gün kala korunmasz birlikte olduk fakat içime değil üstüne bosaldi içine kesinlkle gelmedi diyor en son aralık 2 de adet olmuştum ama hala adet görmedim adet belirtileri de var hamilelikte bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde adetlerim hep düzenlidir sizce ne yapmalym hamile olabilir miyim:110:
adetın geçtıyse bı kan testı yaptr canım

Kizlarrr cuma gunu regl gunumdu idrar testi yaptim belirgin cift cizgu cikti. Hatta ertessi gun sabah kalktigimda yaptim cok sukur pozitifti. Benim merak ettigim ayakta cok durdugumda sol belim agriyor. Bi de sol kasigimda batma var. Bazen de Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. Bunlar siDe de var mi. Yarin hastaneye gidicem insallah.

Back
X