- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
- Konu Sahibi PIRILTI1471
canlar 6.haftamdayım bndede bulantı yok hayırlısı artık :)arkadaşlar mide bulantınız kaçıncı haftada başladı benim 7 haftam bitiyor bulantım yok!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar 6.haftamdayım bndede bulantı yok hayırlısı artık :)arkadaşlar mide bulantınız kaçıncı haftada başladı benim 7 haftam bitiyor bulantım yok!!!
ben 4+5 de gördüm :)UMarım hayal gibi geliyor hala :) kese ne zaman görünürki ozamn ne zaman gitsem doktora cok sabırsızım
canım cok sevındım hayırlı olsun ama benım takvımı pazartesıden sonra sıledebılırım kalp atışı duyulmadı dıye kurtaj dedı doktorlar maalesef
adetın geçtıyse bı kan testı yaptr canımMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim bir sorum olacak başlık acamadim esimle adetime 5 gün kala korunmasz birlikte olduk fakat içime değil üstüne bosaldi içine kesinlkle gelmedi diyor en son aralık 2 de adet olmuştum ama hala adet görmedim adet belirtileri de var hamilelikte bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde adetlerim hep düzenlidir sizce ne yapmalym hamile olabilir miyim![]()
adetın geçtıyse bı kan testı yaptr canım[/QUOTES
Dün kan testi yaptırdım oda negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 11. Gün :/