Hamilemiyim kızlar

Oyku-krks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
17
9
1
32
Belirti olarak kasıklarımda agrı ve batar var belim de agrı gogus uçlarında belirginlik ve agrı var ara ara halsizlik oluyo uyıyup kalıyorum son olarak gobegımden kasıklarıma ınen belırgın bı cizgı var adetime daha 11 gun var test yapsam acaba pozitif cıkarmı. Adet gecıkmesını mı beklemelıyım bılmıyorum. Cevaplandırırsanız sevınırım

Heyecanlısın? Bence bi test yapmalısın??
Ama unutma ki, adet belirtileri de olabilir

Adetine daha 11 gün varsa daha yeni yumurtlama döneminden çıkmışsın demektir. Nasıl çıksın testle döllenme olsa bile 10 gün sonra kana düşüyor, yani doğru hesaplamışsan ve adetine 11 gün varsa vede çok erken yumurtlamamışsan çok zor...

Belirtileri boşver :)

Test yapma:)

Yaklaşık 10-11gundur bu şekilde ama yeni olan belirtiler degil o yüzden acaba diyorum?? Hayırlısı diyorum her zaman

Adet gecıkmesınden once belli olmaz diyenler de var o yüzden kafam karıştı yaklaşık 10-11gundur bu belirtiler var bilemiyorum
insanları hep bişeyler diyorlar canim sen git adetim gecikti de hastaneye kan testi yaptır hemen çıkar zaten Allah gönlüne göre versin inşallah

Adet gunum gelmeden de olur mu bu test
Adet gününe 4-5 gün kala veya adet gününü 5-6 gün geçtikten sonra, çok heyecanlısın ama bunu unutma ki "VEREN ALLAHTIR" her zaman dua et, Rabbime sığın, inşallah Rabbim fazla aratmadan kavuşturur :)

Adet gunum gelmeden de olur mu bu test
Adet gününe 4-5 gün kala veya adet gününü 5-6 gün geçtikten sonra, çok heyecanlısın ama bunu unutma ki "VEREN ALLAHTIR" her zaman dua et, Rabbime sığın, inşallah Rabbim fazla aratmadan kavuşturur :)

yumurtlamandan 12 gün gectiyse cıkar cnm idrar testinde allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…