Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba reglime 4 gün varkenerken gebelik test yaptım .İlk gölge gibi çizgi çıktı kayboldu.Sonra 20 dk fln sonra böyle çizgi çıkmış.Kuruma çizgisi mi sizce?Siz de çizgi görebiliyor musunuz?
Kızlar merhaba reglime 4 gün varkenerken gebelik test yaptım .İlk gölge gibi çizgi çıktı kayboldu.Sonra 20 dk fln sonra böyle çizgi çıkmış.Kuruma çizgisi mi sizce?Siz de çizgi görebiliyor musunuz?
Bu güne kadar bi çok test yaptım hiç kuruma çizgisi görmedim. İstersen bi hafta bekle testi tekrarla istersen kan ver daha garanti olur. Umarım hamilesindir. :)
Bu güne kadar bi çok test yaptım hiç kuruma çizgisi görmedim. İstersen bi hafta bekle testi tekrarla istersen kan ver daha garanti olur. Umarım hamilesindir. :)
baya belirgin bir çizgiymiş bence...ama negatif olduğuna üzüldüm inşallah bir daha ki ay bebişi görürsün cnm Ben de test yaptım bugün hayalet çizgi çıktı...adetime 10 gün var. Hep hayalet çizgi görüyorum sonuç hep negatif bu ay 7. Denemem olacak...