Hamilemiyim ? Lütfen bakarmısınız

palsokak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
56
12
3
32
Adet günüme 3 4 gün var. Loboquick gebelik testi böyle sonuç verdi ? Bu testin yanışma payı var mı ?

Eklentiler

• 1000082132.webp
    1000082132.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 135
  • 1000082131.webp
    1000082131.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 1000082130.webp
    1000082130.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 127
Telefonda daha silik duruyor ama biraz daha koyu bu fotoğraflardan. En iyi marka hangisi ?
Ben awox yaptım bugün böyle çıktı benimde normalde daha belirgin telefonda kalite düşüyor

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    IMG_3486.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_3485.webp
    IMG_3485.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 106
Adet günüme 3 4 gün var. Loboquick gebelik testi böyle sonuç verdi ? Bu testin yanışma payı var mı ?
Benimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi

Eklentiler

• 1000067135.webp
    1000067135.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 106
Benimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi
Canım hamilemısın subatta kımyasal gecırmiştin hatta aynı topıkteydık bende senınle bırşıkte kımyasalgecırmiştım

Yumurtlamaniz nezamandi adetiniz kaç gün geçti peki

Aa evet hatırladım sizi konuşmuştuk hamile cikarsak birbirimizi etiketliycektik ayyy hadi inşallah vardir

İnşallah hamileyizdir 🙏🙏

Bu sabah yaptığım testler. Adetime 4 gün var. Hamilelik varmı gercekten

Eklentiler

• 1000082203.webp
    1000082203.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 84
Var büyük ihtimalle bence regl gününüzde kan verin şimdi verseniz bile düşük çıkar tekrar beta vermek zorunda kalırsınız

Canım hamilemısın subatta kımyasal gecırmiştin hatta aynı topıkteydık bende senınle bırşıkte kımyasalgecırmiştım
Hatırladım canım seni. Bugün adetime 4 gün kaldı. Y6murya çatladıktan sonraki 8. Günden beri gittikce kendini belli eden silik çizgi görüyorum. İnaşşalah hamileyimdir canım. Sen ne yaptın durumlar ne

Hatırladım canım seni. Bugün adetime 4 gün kaldı. Y6murya çatladıktan sonraki 8. Günden beri gittikce kendini belli eden silik çizgi görüyorum. İnaşşalah hamileyimdir canım. Sen ne yaptın durumlar ne
Bunsefer kımyasal olmayacak bence sımsıkı tutunacak sana bebegın.Canım bende ovulasyonla takıpteyım. Kimyasaldan sonra adetım 10 gün ileri attı.bugun adetımın 18. Günü ama hala yumurtlama gerceklesmedi

Bunsefer kımyasal olmayacak bence sımsıkı tutunacak sana bebegın.Canım bende ovulasyonla takıpteyım. Kimyasaldan sonra adetım 10 gün ileri attı.bugun adetımın 18. Günü ama hala yumurtlama gerceklesmedi
Aminn inşallah canımmm. Ben bu ay adetten sonra sogan kürü yaptım. İnaşşah işe yarar da bebişim tutunur. Sabah yine yaptım test ve baya pembe olmuş. Belki hatırlarsın kimyasal geçirdiğim zaman t cizgisi sonradan silikleşmeye başlıyordu ama bu sefer damlayı damlatmıiaz t cizgisi beliriyor. Gittim bugün başka testte aldım onda da hemen çıktı.

Senin adına çok sevindim canım diğer topikte beklerken burda haberini almak çok güzel bikac gün sonra daha güzel haberlerin gelicek insallah🥰
Aminn inşallah canımmm. Ben bu ay adetten sonra sogan kürü yaptım. İnaşşah işe yarar da bebişim tutunur. Sabah yine yaptım test ve baya pembe olmuş. Belki hatırlarsın kimyasal geçirdiğim zaman t cizgisi sonradan silikleşmeye başlıyordu ama bu sefer damlayı damlatmıiaz t cizgisi beliriyor. Gittim bugün başka testte aldım onda da hemen çıktı.

Back
X