Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var başka marka testle deneyin benceAdet günüme 3 4 gün var. Loboquick gebelik testi böyle sonuç verdi ? Bu testin yanışma payı var mı ?
Telefonda daha silik duruyor ama biraz daha koyu bu fotoğraflardan. En iyi marka hangisi ?Silik çizgi var başka marka testle deneyin bence
Ben awox yaptım bugün böyle çıktı benimde normalde daha belirgin telefonda kalite düşüyorTelefonda daha silik duruyor ama biraz daha koyu bu fotoğraflardan. En iyi marka hangisi ?
İnşallahhh hakkımızda hayırlısı olurBen awox yaptım bugün böyle çıktı benimde normalde daha belirgin telefonda kalite düşüyor
Adet gecikince vereyim diyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorumKan verin en net öyle anlaşılır
Benimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydiAdet günüme 3 4 gün var. Loboquick gebelik testi böyle sonuç verdi ? Bu testin yanışma payı var mı ?
Canım hamilemısın subatta kımyasal gecırmiştin hatta aynı topıkteydık bende senınle bırşıkte kımyasalgecırmiştımBenimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi
Yumurtlamaniz nezamandi adetiniz kaç gün geçti pekiBenimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi
Aa evet hatırladım sizi konuşmuştuk hamile cikarsak birbirimizi etiketliycektik ayyy hadi inşallah vardirBenimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi
İnşallah hamileyizdirBenimde laboquick testtim sizinki gibi ve 3 gündür yapıyorum gittikce pembeleşmeye başaladı. İlk ikigün acaba ben mi yanılıyorum dedim ama bugün ki testte emin olmaya başladım. Bence sizinde hamilelik var. Testtim de bu şekildeydi
En üsttekinde var olarak çıkmış diğerlerinde göremedimBu sabah yaptığım testler. Adetime 4 gün var. Hamilelik varmı gercekten
Hatırladım canım seni. Bugün adetime 4 gün kaldı. Y6murya çatladıktan sonraki 8. Günden beri gittikce kendini belli eden silik çizgi görüyorum. İnaşşalah hamileyimdir canım. Sen ne yaptın durumlar neCanım hamilemısın subatta kımyasal gecırmiştin hatta aynı topıkteydık bende senınle bırşıkte kımyasalgecırmiştım
Bunsefer kımyasal olmayacak bence sımsıkı tutunacak sana bebegın.Canım bende ovulasyonla takıpteyım. Kimyasaldan sonra adetım 10 gün ileri attı.bugun adetımın 18. Günü ama hala yumurtlama gerceklesmediHatırladım canım seni. Bugün adetime 4 gün kaldı. Y6murya çatladıktan sonraki 8. Günden beri gittikce kendini belli eden silik çizgi görüyorum. İnaşşalah hamileyimdir canım. Sen ne yaptın durumlar ne
Bugun yenıledınmı testınıHatırladım canım seni. Bugün adetime 4 gün kaldı. Y6murya çatladıktan sonraki 8. Günden beri gittikce kendini belli eden silik çizgi görüyorum. İnaşşalah hamileyimdir canım. Sen ne yaptın durumlar ne
Aminn inşallah canımmm. Ben bu ay adetten sonra sogan kürü yaptım. İnaşşah işe yarar da bebişim tutunur. Sabah yine yaptım test ve baya pembe olmuş. Belki hatırlarsın kimyasal geçirdiğim zaman t cizgisi sonradan silikleşmeye başlıyordu ama bu sefer damlayı damlatmıiaz t cizgisi beliriyor. Gittim bugün başka testte aldım onda da hemen çıktı.Bunsefer kımyasal olmayacak bence sımsıkı tutunacak sana bebegın.Canım bende ovulasyonla takıpteyım. Kimyasaldan sonra adetım 10 gün ileri attı.bugun adetımın 18. Günü ama hala yumurtlama gerceklesmedi
Aminn inşallah canımmm. Ben bu ay adetten sonra sogan kürü yaptım. İnaşşah işe yarar da bebişim tutunur. Sabah yine yaptım test ve baya pembe olmuş. Belki hatırlarsın kimyasal geçirdiğim zaman t cizgisi sonradan silikleşmeye başlıyordu ama bu sefer damlayı damlatmıiaz t cizgisi beliriyor. Gittim bugün başka testte aldım onda da hemen çıktı.