Hamilemiyim Lütfen Bilgilendirin

Canan4201

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
39
26
38
28
5 Ocakta korunmalı ilişkiye girdim ve ilişkiden sonra 9 Ocakta 6 gün süren regl oldum. 6 Şubatta telrar regl oldum ama 4 gün sürdü öncesinde mide bulantısı falan da yaşamıştım çok stres yapmıştım belki o yüzdendir ama şüphelendiğim için ilişkiden 40 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti sonuç çıktı. En son 3 Martta oldum bugün 4. günüm ve kesildi yine , sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?

Adet olmuşsunuz zaten nasıl gebelik şüphesi oluştu ki sizde onu anlamadım?

Adet olmuşsunuz zaten nasıl gebelik şüphesi oluştu ki sizde onu anlamadım?
Adet olmadan önce ben çok stres yapmıştım mide bulantısı falan da yaşamıştım e adet oldum bu sefer de he kısa sürdü ya korktum adetim bittikten 3 gün sonra ilişkimden de 40 gün geçmiş oluyordu test yaptım negatif çıktı bir şey yoktur değil mi ?

Adet olmadan önce ben çok stres yapmıştım mide bulantısı falan da yaşamıştım e adet oldum bu sefer de he kısa sürdü ya korktum adetim bittikten 3 gün sonra ilişkimden de 40 gün geçmiş oluyordu test yaptım negatif çıktı bir şey yoktur değil mi ?
Tabi ki yok daha neler, olsa biz olurduk merak etmeyin😄

Tabi ki yok daha neler, olsa biz olurduk merak etmeyin😄
Çok teşekkür ederim 🤗 ilk ve son kez böyle bir şey oldu zaten ve çok stres yaptım çok kafaya taktım o yüzden bu şüpheler internetten de araştırdıkça neler neler buldum son çare buraya yazıp fikir almakta buldum yaptırdığım kan testine bile güvenmedim düşünün 🤭

Back
X