5 Ocakta korunmalı ilişkiye girdim ve ilişkiden sonra 9 Ocakta 6 gün süren regl oldum. 6 Şubatta telrar regl oldum ama 4 gün sürdü öncesinde mide bulantısı falan da yaşamıştım çok stres yapmıştım belki o yüzdendir ama şüphelendiğim için ilişkiden 40 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti sonuç çıktı. En son 3 Martta oldum bugün 4. günüm ve kesildi yine , sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?
Adet olmadan önce ben çok stres yapmıştım mide bulantısı falan da yaşamıştım e adet oldum bu sefer de he kısa sürdü ya korktum adetim bittikten 3 gün sonra ilişkimden de 40 gün geçmiş oluyordu test yaptım negatif çıktı bir şey yoktur değil mi ?
Adet olmadan önce ben çok stres yapmıştım mide bulantısı falan da yaşamıştım e adet oldum bu sefer de he kısa sürdü ya korktum adetim bittikten 3 gün sonra ilişkimden de 40 gün geçmiş oluyordu test yaptım negatif çıktı bir şey yoktur değil mi ?
Çok teşekkür ederim ilk ve son kez böyle bir şey oldu zaten ve çok stres yaptım çok kafaya taktım o yüzden bu şüpheler internetten de araştırdıkça neler neler buldum son çare buraya yazıp fikir almakta buldum yaptırdığım kan testine bile güvenmedim düşünün