Hamilemiyim lütfen testime bakın

Esra6905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
60
5
6
28
Kızlar merhaba, henüz adetime 4 gün var ve ben kaç gündür kasiklarimda sancı çekiyorum, göğüs uçlarımda sürekli acıyor ve ucu dik, iki adet test yaptım ayrı markalardan ve ikiside silik çıktı fakat bugün ultrasona gittim ama doktor birşey görünmüyor zaten küçükse görünmez dedi, henüz çok erken ondan olabilir mi? Nolur yardım edin çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilemiyorum
IMG-20221021-WA0096.webp

Hayırlı olsun hamilesin bes haftalık olana kadar gozukmeyebilir normal yani

Kızlar merhaba, henüz adetime 4 gün var ve ben kaç gündür kasiklarimda sancı çekiyorum, göğüs uçlarımda sürekli acıyor ve ucu dik, iki adet test yaptım ayrı markalardan ve ikiside silik çıktı fakat bugün ultrasona gittim ama doktor birşey görünmüyor zaten küçükse görünmez dedi, henüz çok erken ondan olabilir mi? Nolur yardım edin çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilemiyorumEki Görüntüle 3149050
Evet var gebe görünüyorsunuz. Ama neden hemen ultrasona veriyor ki lütfen bunu ne kendinize ne de bebeğinize yapın. Önce kan tahlili yapın pozitif çıkan kan tahlilini iki gün sonra tekrar edin eğer artış olursa 1 hafta sonra hastaneye randevu alın. Kan sonucunuz 1500 geçtikten sonra alttan ultrasonla kese görünebilir ki bu benim karşı olduğum bi muayene şekli gebelikte tabi. Kan sonucunuz 6000 geçtikten sonra yani buda genellikle adetiniz geciktikten bir hafta sonraya denk geliyor. O zaman da karında keseyi görebilirsiniz önce kan verin

Evet var gebe görünüyorsunuz. Ama neden hemen ultrasona veriyor ki lütfen bunu ne kendinize ne de bebeğinize yapın. Önce kan tahlili yapın pozitif çıkan kan tahlilini iki gün sonra tekrar edin eğer artış olursa 1 hafta sonra hastaneye randevu alın. Kan sonucunuz 1500 geçtikten sonra alttan ultrasonla kese görünebilir ki bu benim karşı olduğum bi muayene şekli gebelikte tabi. Kan sonucunuz 6000 geçtikten sonra yani buda genellikle adetiniz geciktikten bir hafta sonraya denk geliyor. O zaman da karında keseyi görebilirsiniz önce kan verin
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz çok korkmuştum bahadır bekliyorum çünkü 🥺🤲🏻
Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kızlar merhaba, henüz adetime 4 gün var ve ben kaç gündür kasiklarimda sancı çekiyorum, göğüs uçlarımda sürekli acıyor ve ucu dik, iki adet test yaptım ayrı markalardan ve ikiside silik çıktı fakat bugün ultrasona gittim ama doktor birşey görünmüyor zaten küçükse görünmez dedi, henüz çok erken ondan olabilir mi? Nolur yardım edin çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilemiyorumEki Görüntüle 3149050
Tebrik ederim ilk gebelik mi ne kadar süredir düşünüyorsunuz

Tebrik ederim ilk gebelik mi ne kadar süredir düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim 🤲🏻 evet ilk gebeliğim mayıstan beri istiyorduk fakat hiç şansımız yoktu çünkü işlerimiz çok yoğundu ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldım vs derken ovulasyon testi aldım geçen ay itibariyle başladım bu ay ikinci denememdi ve tuttu inşallah 🤲🏻

Back
X