hamilemiyim? lütfen yardım edin...

revnakdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
37
0
36
Ankara
kendim evde test yaptım adetim iki gün gecikti bi çizgi tam çıkıyo diğeride silik çıkıyo yani sonüç sizce ne? tecrübeli olan arkadaşlar yardım edin lütfen...

benmde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı tahlil yaptırdığımdada hamile olduğum netleşti fakat dr keseyi tam göremedi yeni hamilelik olduğu için

büyük ihtimalle erken hamilelik dönemi... kan tahlili yaptirirsan kesin emin olabilirsin , erken dönemde bile belli oluyor kanda. simdiden hayirli olsun

hamilesin canım.ne kadar uğraşsanda hamile olmasan silik çizgi çıkmaz.hayırlı olsun şimdiden

cvp veren herkese tşkrlr... ellerim titriyo... ama çok açık bi renk varla yok arası... hala aynı fikirdemisiniz?

cvp veren herkese tşkrlr... ellerim titriyo... ama çok açık bi renk varla yok arası... hala aynı fikirdemisiniz?

evet aynı fikirdeyim bnmde öyle olmuştu hatta ışığa tutunca belli oluyordu.sonra test yapırdım 4 haftalıktı ama bnmki düştü.inş.sen sağ salim kucağına alırsın

mühim olan ikinci çizginin çıkması zaten cnm, testin tarihi geçmiş falan değilse ikinci çizgi hafif de olsa hamilelik var demek oluyor..
sabah uyandığında ilk idrarla yenilersen testi daha net çıkacaktır ikinci çizgi..
yeniden hayırlı olsun, sağlıkla doğsun bebeğin inşaAllah...

ama hiç bi belirti yok şuanda pazartesi gitsem olur heralde. Ya hamile değilsem.

şu an için en güzel belirti, adet gecikmesi yaşıyor olman ve testte silik de olsa ikinci çizginin çıkmış olması...
bulantı gibi belirtilerden bahsediyorsan, onlar hiç olmayabilir ya da ileriki aylarda başlayabilir...pazartesi dr.a gidersen için rahat eder cnm, benim de ikinci çizgi silik çıktığında, ertesi gün galiba, dr.uma gitmiştim.. birkaç gün arayla yapılan kan tahlilleri sonucu, kandaki gebelik hormonunun düzenli artıyor mu ona bakılmıştı...

ama hiç bi belirti yok şuanda pazartesi gitsem olur heralde. Ya hamile değilsem.

belirtiler herkesde degisik olabiliyor .. en belirgin olarak gögüslerde hassasiyet erken dönemde basliyor .

pazartesi gidersen beta hcg degerin yani kandaki hamilelik degerin dahada artmis olacaktir gün gectikce 2 ye katliyor..

diger arkadaslarinda dedigi gibi ,hamile degilsen ne yaparsan yap orda cizgi hicbirsekilde belirmiyor :)

ama hadi diyelim hamile degilsin buda sorun olmamali ,diger aylarda yine denersiniz..

pazartesiye kadar beklemek istemiyorsan özel yerlerde yapiyorlardir belkide?

özel de yaparlarmı ki bilen varmı?

ben yurt disindayim orda nasil bilmiyorum,

daha önceki hamileliklerimde evde test pozitif ciktiktan sonra hafta sonuydu hastaneye gitmistim kardimda sanci var regl im gecikti demistim ve hemen kan tahlili yapmislardi..

bugun veya yarin veyada pazartesi gittiginde kan da cikacaktir hamilelik ama kese erken dönem oldugu icin gözükmüyecektir, bu seni korkutmasin.. kese birazdaha gec gözüküyor cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…