Hamilemiyim Lütfen Yardimci Olun...Resimli

Buarada baslıkta resimli demişsin ya acaba neyi gösterecek dedim:) bi an göbeğinin resmini hayal ettim ..

Geçen ay bana da böyle oldu üzerine kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama ikincide negatif. Değilmişim. Çok güvenmemek lazım. :/

Kan testindede yanılma olabiliyormu . Bilmiyordum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 gibi düşük bir sonuç çıkmıştı hormon fırlaması olabiliyor maalesef.

kan testinde 11 çıkması zaten hamile olduğun anlamına gelir 5 ve yukarısı gebelik demektir.yani kan testi aslında pozitif sonuç vermiş ama sonra değerin düşmüş olabilir.

konu sahibi hamilesin çok net çıkmış ikinci çizgi :)

arkadaşım peki her zamankinden farklı bir belirtisi oldu mu? Bende hamile olabileceğinden şüpheleniyorum ama adetime 3 gün var test yapmadım.
Son günlerde inanılmaz bi akıntım var ayrıcada vücut ısım her zamankine nazaran yuksek. Acaba bunlar belirtisi olabilir mi? Sende oldu mu bu tarz şeyler?

Benimde vucut isim herzamankinden cok yuksek. Belim ve kasiklarim agiriyo.. bunlar olunca dayanamadim yaptim testi. Hatta 2 tane yaptim emin olamadim suan hala emin degilim aslinda ama hepsi bir tesaduf olamaz sanirim:)

Hayirli olsun canim senin adina sevindim. Allah banada hayirlisiyla nasib etsin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ayyy hayırlı olsun canııım 😊 Rabbim bana da nasip etsin bu günleri 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birsey merak ettim kızlar..
bazi testler hamile olsanda negativ gösteriyormus.. bu dogru olabilirmii?
En iyi test clearblue olan testmis. cvp verirseniz sevinirim:44:

gözünüz aydin, testin yanilma payi düsük sanirim, hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…