Hamilemiyim lutfen yardimci olun

Nzli07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
27
16
3
29
Merhaba kizlar sorum şu benim reglm ayin 21 i fakat adet duzensizligim var o yuzden degisebiliyor 4 gun once kasiklarimda sag taraf ozellikle batmalar ve sanci basladi idrar testi yaptim 5 dk bekledim cikmadi koydum sabah kalktigimda ikinci cizgi hafif cikmisti 2 gun sonra tekrarladim bu sefer daha net ve 5 10 dk da cikti bugun aksam tekrar yaptim fakat cikmadi 2 testte cikip 3 uncude cikmamasi hamile olmadigimimi gosterir :((

Eklentiler

• 1482010104150-48881060.webp
    1482010104150-48881060.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 148
Canm idrarini fazla sivi almadan mi yapmstn sabh daha fazla oluyor hormon ama idrar testleri aninda cikmiyorsa pek guvnme bnce bende hep pozitif cikiyirdu ama bebek yoktu yani 10 dakikadan sonrasi bazen yaniltici olabiliyr 2. Ihtimal aldgn ucuncu test bozuk olabilir hamile olabilirsn kesin sonuc kandr ama kana gitmk istmzsn 2 gun sonra sabah tekrarla cnm hayirlisi olsun insallah vardr bebegn

Canm idrarini fazla sivi almadan mi yapmstn sabh daha fazla oluyor hormon ama idrar testleri aninda cikmiyorsa pek guvnme bnce bende hep pozitif cikiyirdu ama bebek yoktu yani 10 dakikadan sonrasi bazen yaniltici olabiliyr 2. Ihtimal aldgn ucuncu test bozuk olabilir hamile olabilirsn kesin sonuc kandr ama kana gitmk istmzsn 2 gun sonra sabah tekrarla cnm hayirlisi olsun insallah vardr bebegn
Sagol canim cevabin icin karnimdaki batmalar ve sislik hala devam ediyor pazartesi kan testi yaptircam duramadim

Bence hamile olma ihtimalin yuksek cunku genelde negatif cikarsa yanlislik olabiliyo ama pozitif cikarsa yanlislik olma olasiligi daha dusuk. Idrarda cikcak kadar ilerlediyse zaten kanda cikar kan testi denemelisin.

Baya belirgin 2. Cizgi cunku var biseyler bence

Acillerde yapıyorlar kan tahlilini test bozuk olma ihtimali olur ama kaliteli olanlarda olmuyor daha hormonun düşükse belki bazıları algilamiyordur canım inş hamissindir haber et bizede

Bence hamile olma ihtimalin yuksek cunku genelde negatif cikarsa yanlislik olabiliyo ama pozitif cikarsa yanlislik olma olasiligi daha dusuk. Idrarda cikcak kadar ilerlediyse zaten kanda cikar kan testi denemelisin.
Insallah vardir canim cok istiyoruz Allahim herkese nasip etsin aratmadan

Acillerde yapıyorlar kan tahlilini test bozuk olma ihtimali olur ama kaliteli olanlarda olmuyor daha hormonun düşükse belki bazıları algilamiyordur canım inş hamissindir haber et bizede
Acillerde yapildigini bilmiyordum canim simdi gitsem yaparlarmiki

sabah test yapilan dogru . Aksamki dogru olmayabilir bide daha adetine var o yuzden aksamkinde cikmamistir. Acilde kan verebilirsin yada yarin sabah tekrarlayin testi

Acilde bakiliyor . Mide bulantisi bayginlik hisdi yada baska sikayetle gidene suphe varsa bhcg de bakilip oyle ilac veriliyor

Acilde yaptiranlar var. Baktirmak istediklerinimo soyluyorlar. Yoksa bir sikayetle gidiyorlar bilmiyorum. Goren biri varsa yazsa keske

Eger varsa benimde ortalama 3 haftal

ik falan olmasi lazim sende ne gibi belirtiler var acaba kan testini pazartesi yaptircam merak ediyorum iste :KK43:
Cnm ben dr gittim adetim gecikince bebek yok dedi kan da cikmadi bnm 3 haftalikmis o zmn sik idrara cikiyodum geceleri cok terliyodum belirti bunlar vardi tarlusal verdi bana ictim olmayinca dr gittim bi daha bu sefer kese bebek gorundu daha sonra goguslerim sismeye akintim olmaya basladi

Back
X