hamilemiyim lütfen yardımmm

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
selam kızlar. polikistik over sendromu hastasıyım.eşimdede morfoloji bozukluğu var. 1 yıldır çocuk deniyoruz olmuyordu. en son 11 mayısta hastalanmıştım,gecikince bugun test yaptım. (aslında pko yüzünden hastalıklarım hep gecikir ama dayanamadım test yaptım gene) ve 2. çizgi ilk teste baya silik çıktı. tekrar test yaptım bu sefer daha koyuydu. Allahım hamilemiyim değilmiyim çıldırıcam meraktan. Yarın sabah için doktordan randevu aldım. lütfen yarına kadar sizlerde birşyler söyleyin...

selam kızlar. polikistik over sendromu hastasıyım.eşimdede morfoloji bozukluğu var. 1 yıldır çocuk deniyoruz olmuyordu. en son 11 mayısta hastalanmıştım,gecikince bugun test yaptım. (aslında pko yüzünden hastalıklarım hep gecikir ama dayanamadım test yaptım gene) ve 2. çizgi ilk teste baya silik çıktı. tekrar test yaptım bu sefer daha koyuydu. Allahım hamilemiyim değilmiyim çıldırıcam meraktan. Yarın sabah için doktordan randevu aldım. lütfen yarına kadar sizlerde birşyler söyleyin...
Canim eger yarina kadar bekleyemiyorsan ozel bir hastahaneye git ve kandan baktir. Sonuclar 1 saatte cikiyor. Acile gidince de yapiyorlar. 25 tl gibi bir ücreti var.

Canim eger yarina kadar bekleyemiyorsan ozel bir hastahaneye git ve kandan baktir. Sonuclar 1 saatte cikiyor. Acile gidince de yapiyorlar. 25 tl gibi bir ücreti var.

Öylemi normalde daha öncede yaptırdım sabah yaptırmıştım öğleden sonra çıkmıştı sonuçlar canım o yüzden bugunu pas geçtim. Acile gitsem yaparlarmı gerçekten. Açıkçası sabırsızlığımdan komik durumada düşmek istemiyorum ya gitsemmi acaba bu akşam eşim eve gelince

Bilgisayarda ya da telefonda varsa resim cevaplama bölümünde dosya yükle var ona basıyorsun yüklüyorsun canım.

Canım silik olanı ilk yaptığım test. Sonra bi tane daha yaptım yaklaşık 1 saat sonra oda daha koyu çıkan

Eklentiler

• 20150611_115258.jpg
    20150611_115258.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 120
  • 20150611_120416.jpg
    20150611_120416.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 127
tebrıkler hamılesın :)

evet aynısı
:)
hamiş hanım aramıza hosgeldın
allahım ısteyen herkese nasıp etsın

evet aynısı
:)
hamiş hanım aramıza hosgeldın
allahım ısteyen herkese nasıp etsın

Beni nasıl mutlu ettin anlatamaaaaaaam saatlerdir kendimi yiyorum testlermi bozuk diye yanlışlıkmı oldu diye.. AMİİİN AMİİİİİİN AMİİİİİİİİİN inşallah Allah herkeze bu duyguyu tatmayı nasip etsin şuan elim ayağıma dolaştı içim kıpır kıpır

bence hemen acıle gıdıp gebelık suphesı dıye kan verın hemen cıkar sonuc
degerınızı görmus olursunuz en azından esınızede hedıye olur aksama suprız

bence hemen acıle gıdıp gebelık suphesı dıye kan verın hemen cıkar sonuc
degerınızı görmus olursunuz en azından esınızede hedıye olur aksama suprız

Canım gidebilsem 1 dk durmazdııım içim nasıl heyecan dolu anlatamam..Ama kendi memleketimden başka bir yerde yaşıyorum ve biraz merkezden uzak bi yerde..yani kendi başıma hastaneye gidemiceğim kadar uzak o yüzden mecbur eşimi beklemek zorundayım beni götürmesi için :KK43: yarın sabah en erken saate randevu aldım en yakın hastaneden yarını beklicem mecbur zaten hamileysem bi kadın doğumcuyada gitmem gerekicek dimi hemen ? yoksa kese görülmesini beklemek için biraz zaman mı geçmesi bekleniyor? sen ne yapmıştın canım

ben ctesı gunu ıdrar testı yaptım cıft cızgıyı gordum
ustune esım geldı
gun beklemek ıstedım ısrarla hemen doktora dedı
acıle gıttık kan verdık sonucu aldık
p.tesıde benım kendı doktorum vardı ona gıttım hamiş oldum dıye
degerıme baktı adet gunumu sordu
muhtemelen keseyı goruruz dedı kı gercekdende gorduk
1 hafta sonra gıdıcez cagırdı kalp atısını dınlıcekmısız
bence hemen gıt bekletme doktorum hemen gel dıyordu cunku dıs gebelıge karsı
allah korusun sende oyle bırsey yokta yınede hemen gıdın

ben ctesı gunu ıdrar testı yaptım cıft cızgıyı gordum
ustune esım geldı
gun beklemek ıstedım ısrarla hemen doktora dedı
acıle gıttık kan verdık sonucu aldık
p.tesıde benım kendı doktorum vardı ona gıttım hamiş oldum dıye
degerıme baktı adet gunumu sordu
muhtemelen keseyı goruruz dedı kı gercekdende gorduk
1 hafta sonra gıdıcez cagırdı kalp atısını dınlıcekmısız
bence hemen gıt bekletme doktorum hemen gel dıyordu cunku dıs gebelıge karsı
allah korusun sende oyle bırsey yokta yınede hemen gıdın

Canım bende yarına kadar dayanamıcam zaten eşimi aradım şimdi söyledim oda acile gidelim dedi.Bekliyorum 1 saate gelicek gelince gidicez :KK200: gideceğimiz hastanenin acilinide aradım gebelik testi yapıyomusunuz diye yapıyoruz dedi 1 2 saate çıkarmış sonucu.. Hadi bakalım dua et canım benim için inş kan testide pozitif çıkar

ınsallah pozıtıf cıkacak hıc endıselenme :)

X