HAMİLEMİYİM, LÜTFEN YORUM YAPIN

zeynepaaksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
8
0
1
27
Kızlar bugün adetime 4 gün var. Kasık ağrılarım, ara ara göğüslerimde hassasiyet ve bel ağrım var. Bugün test yaptım sizce hafif silik gözüküyor mu??

Eklentiler

• 1000066126.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 1000066127.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000066128.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 73
Bence bunlarla hiç kafanı yorma adetin geçerse kan ver ben net pozitif görüyorum testte ama kanımda hiçbir şey çıkmıyor

Testte şuan o silik likten gitti emin olamıyorum. Ama bir kaç gün daha beklemek en mantıklısı sanırım

Kızlar bugün adetime 4 gün var. Kasık ağrılarım, ara ara göğüslerimde hassasiyet ve bel ağrım var. Bugün test yaptım sizce hafif silik gözüküyor mu??
Bana dağılmış gibi geldi. Fazla mı beklettiniz acaba? Hiç bu testlere para vermeyin. En iyisi beklemek.

benim başıma hiç gelmezdi ama ne zaman bu ay kesin hamileyim desem ve test alsam illa ki biri pozitif çıkıyor ve sonuç beta 0,1. üzerine bir de betayı 0 gördükten 10 dakika sonra adet oluyorum tam oluyor. ya vücudum benimle dalga geçiyor ya da bu testler aşırı yalancı. o yüzden en güzeli adet 15 gün geçecek, kadın doğuma ben adet olamıyorum bana bi adet söktürücü yaz diyeceksin, doktor da aman dur hamile misin bakalım önce diyecek sen orada “aaa tabii ya öyle bir ihtimal de var” diye hatırlayacaksın o zaman hamile olduğunu öğreneceksin. böyle aman ilişkiye girdim, yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti, adetime bilmem kaç gün var bi erken gebelik testi yapayım deyip negatifleri gördükçe iyice bozuldu psikolojimiz. bırakın en ummadık zamanda sürpriz olsun. daha dün bir testim pozitif çıktı bugün başka bir test negatif çıktı ondan bu öfkem

Beklemenin çok zor olduğunu biliyorum ama en doğru sonucu adetin gecikince alabilirsin. Umarım gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…