- 19 Haziran 2025
- 8
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi zeynepaaksu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var gibi canım testi tekrar la yine çıkarsa kan verKızlar bugün adetime 4 gün var. Kasık ağrılarım, ara ara göğüslerimde hassasiyet ve bel ağrım var. Bugün test yaptım sizce hafif silik gözüküyor mu??
Bana dağılmış gibi geldi. Fazla mı beklettiniz acaba? Hiç bu testlere para vermeyin. En iyisi beklemek.Kızlar bugün adetime 4 gün var. Kasık ağrılarım, ara ara göğüslerimde hassasiyet ve bel ağrım var. Bugün test yaptım sizce hafif silik gözüküyor mu??
Fazla da bekletmedim aslında. Hatta bekledikten sonra 2. Çizgi çok silikleştiBana dağılmış gibi geldi. Fazla mı beklettiniz acaba? Hiç bu testlere para vermeyin. En iyisi beklemek.
Mantıklı beklemek en doğrusu sanırımBence bunlarla hiç kafanı yorma adetin geçerse kan ver ben net pozitif görüyorum testte ama kanımda hiçbir şey çıkmıyor
İlk fotoda silik çizgi var net bi şekilde o çizgimi kayboldu sonradanMantıklı beklemek en doğrusu sanırım
Evet canımİlk fotoda silik çizgi var net bi şekilde o çizgimi kayboldu sonradan