Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim başıma hiç gelmezdi ama ne zaman bu ay kesin hamileyim desem ve test alsam illa ki biri pozitif çıkıyor ve sonuç beta 0,1. üzerine bir de betayı 0 gördükten 10 dakika sonra adet oluyorum tam oluyor. ya vücudum benimle dalga geçiyor ya da bu testler aşırı yalancı. o yüzden en güzeli adet 15 gün geçecek, kadın doğuma ben adet olamıyorum bana bi adet söktürücü yaz diyeceksin, doktor da aman dur hamile misin bakalım önce diyecek sen orada “aaa tabii ya öyle bir ihtimal de var” diye hatırlayacaksın o zaman hamile olduğunu öğreneceksin. böyle aman ilişkiye girdim, yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti, adetime bilmem kaç gün var bi erken gebelik testi yapayım deyip negatifleri gördükçe iyice bozuldu psikolojimiz. bırakın en ummadık zamanda sürpriz olsun. daha dün bir testim pozitif çıktı bugün başka bir test negatif çıktı ondan bu öfkem