Kaç günlükken keseye bakıldı bende hamileyim tüp bebek yaptırdım dün keseyi gördük küçük oldugu için tam net görünmediIdrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Hcg değerine göre hamilesin canım kese 4-5 haftada görünür.
Bu değerde zaten Bebek görünmez, biraz daha Zaman geçmesini bekleyin.Idrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Gebelik var ama dimiBu değerde zaten Bebek görünmez, biraz daha Zaman geçmesini bekleyin.
Bu değer gebelik lehine tabi :)Gebelik var ama dimi
iki gün arayla bhcg baktır dedimi
Idrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Merhabalar : gebelık test degerı kanda 1500 olunca usg de gebelık kesesı görunur hale gelır.Tüp bebek tedavısı ile gebe kaldı iseniz embrıo transfer tarıhıne göre son adet tarıh hesaplamak gerekır.Bu hesaba gore bu deger olması gerekenden düşük mu ? olumsuz gıden bır durum var mı ? daha fazla bılgı verılebılır.Idrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?