Hamilemiyim lütfen

Aynurctn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
11
1
1
38
Idrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz

Idrar ve kanda gebelik pozitif görünüyor fakat ultrasonda kese gorunmedi tekrar ayrıntılı kan tahlil yapıldı 232.8 çıktı hamilemiyim. .2 gündür çok hafif kanama var bişe demedi doktor sonucu daha yeni aldım lütfen fikir istiyorum. .4 yillik evliyim 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Kaç günlükken keseye bakıldı bende hamileyim tüp bebek yaptırdım dün keseyi gördük küçük oldugu için tam net görünmedi

2 haftalıkta görünmez ki 4.5 haftada görünür 6. Haftada kalp atışı başlar doktorun kanama için neden herhangi bişey demedi normalde düşük kanamalarda düşük önleyici veriyorlar, bende tüp bebekle hamileyim degerim 2000 geçmişti doktor keseyi gördü ama zor 15 gün sonra hem bebekler hemde kalp atışı belli olur dedi bende düşük önleyici fitil kullanıyorum

Kanama çok açık renkli zararlı bi kanama değilmiş yerleşme kanaması dedi.gecti gibi çok hafif şuan. ..allahım hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..çok sağolun cvp lar için. Sabirsizlikla sabahı bekliyorum :KK46:o_O

Bu değerde zaten Bebek görünmez, biraz daha Zaman geçmesini bekleyin.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım haftya yaz kesinde mutlu olalım:KK50:

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. Biz 4 aydır çalışıyoruz ama olmuyor. Bende bi heves 2 haftalikken gittim kese görmedi. Kan testi de yapmadı belli olmaz diye. Adetime 1 2 gün kaldı midem bulanıyor suan ama sanmiyorum hamile olduğumu çünkü bu belirtiler adet olmadan öncede oluyordu. Rabbim senin yüzünü guldursun inşallah

Sağol canm güzel dileklerin için çok minik olduğu için görülmemiş benimki. .2 haftalik ken gittim derken gecikmemi oldu

Biz ikimizde sigara iciyoduk günde 3 4 tanede dusurduk eşim calisma gunlerimizde badem fındık ceviz muz yedi o ay tuttu.bide esin için caksir macunu tavsiye ederim sperm sayısını canlılığını müthiş etkiliyor. .:KK9:

Merhabalar : gebelık test degerı kanda 1500 olunca usg de gebelık kesesı görunur hale gelır.Tüp bebek tedavısı ile gebe kaldı iseniz embrıo transfer tarıhıne göre son adet tarıh hesaplamak gerekır.Bu hesaba gore bu deger olması gerekenden düşük mu ? olumsuz gıden bır durum var mı ? daha fazla bılgı verılebılır.
Daha fazla bılgı ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back
X