Hamilemiyim neyim

enmeraklibenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
7
2
32
Merhaba arkadaslar.Durum su ki adetim gecikti. hemen suphelenp test aldim. ancak 3 gun testi yapmama ragmen hep anlasilmayan 2. silik cizgi sonucuyla karsilastim. hastalancakmisim gibi de hissetmiyorum. hafif kasik ve gogus agrim var sadece. yarin kan testi yaptrcam tabi eger meraktan bugun catlamazsam. basina boyle bir sey gelen var mi? bu silil cizgi ne anlama geliyor?

Eklentiler

• 20150729_152905.jpg
    20150729_152905.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 77
Öncelikle kan testi net sonucu verecektir..bende bununla ilgili burdan yardım almıştım..benimde test silik çıkmıştı kanda çıktı çok şükür bebiş var sağlık versin rabbim.eğer yeni ise testte silik çıkıyor ama baya silik seninki yarın tekrarla daha belirgin olacaktır..Allah gönlüne göre versin inşallah.ağrıya gelince bende şuan ağrılar var..rahim büyüdüğü için oluyor bebek yerleştiğinden.

Öncelikle kan testi net sonucu verecektir..bende bununla ilgili burdan yardım almıştım..benimde test silik çıkmıştı kanda çıktı çok şükür bebiş var sağlık versin rabbim.eğer yeni ise testte silik çıkıyor ama baya silik seninki yarın tekrarla daha belirgin olacaktır..Allah gönlüne göre versin inşallah.ağrıya gelince bende şuan ağrılar var..rahim büyüdüğü için oluyor bebek yerleştiğinden.

Cevap verdigin icin coook tesekkur ederim.Allah bebisine saglik uzun omur versin:)Ilginc olan 3 kez bu sekilde cikmasi.Bu normal gebelik testi. erken gebelik testinde biraz daha belirgindi. daha cok yeni evliyim acikcasi hemen olsun diye dusuncem yoktu ama farkli bi heyecan sardi beni. :)

X