Hamilemiyim ovulasyon testime bakarmısınız ??

Pembe papyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
49
18
88
29
Kızlar merhaba kafam karıştı 6 aydır bebek için ugrasiyoruz esimle bu ay adetim gecikti bugun gecikmenin 3.günü halan gelen giden yok olcakmisim gibide hissetmiyorum evde ovulasyon testi vardı yaptım, daha önce yumurtlama gunlerim haric hic silik bile olsa cizgi gormemistim tek cizgide kaliyodu hep daha erken diye gebelik testi almamistim hamile olma ihtimalim var mı ovu testinin fotosunu biraktim buraya

Ovulasyon testinde silik çizgi görülmesi normaldir gebelik testi alın bu şekilde sağlıklı sonuç alamazsınız, genelde hamile olanlarda ovulasyon testinde 2 köyü çizgi çıktığını okumuştum lh arttığı için gebelikte

Hamilelerde ovulasyon daha koyu çıkıyor sizin testiniz pozitif sayılmıyor yani ama herkeste olmayabilir en sağlıklısı gebelik testi almanız

Öyle mi , desene yine olmadı her ay negatif görmekten usandığım için gebelik testi almaya cesaret edemedim dogrusu

Hamilelerde ovulasyon daha koyu çıkıyor sizin testiniz pozitif sayılmıyor yani ama herkeste olmayabilir en sağlıklısı gebelik testi almanız
Evet evledigim ilk aylar da olmustu bir gecikmem 3 gün test yapıp negatif gormustum zaten gecesine adet olmustum simdi biraz daha beklemek istiyorum yani beynim bekle diyo ama insan sabredemiyo cidden o yuzden evde ki ovu testini denedim ama olmadı yine sanirim

Ovulasyon testine göre umudunuzu yitirmeyin çünkü her gebenin ovulasyon testi pozitif çıkmıyor burada çok gördüm daha önce
Ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek?

Ovulasyon testine göre umudunuzu yitirmeyin çünkü her gebenin ovulasyon testi pozitif çıkmıyor burada çok gördüm daha önce
Ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek?
1 yillik evliyim hic korunmadik ama takmiyodum şu son 5, 6 aydır baya takmis durumdayım daha once jinekolaga girmistim 6 ay kadar once ultrasonla ve alttan muayneyle rahim konusun da bir sorunum olmadigini soylemisti ama yinede olmadi daha bu ay hevesliyim gecikmem oldu ,kasıklarım da degil de karnımda agri var adet oldum saniyorum gidip kont ediyorum su gibi akıntı psikolojik degildir insallah gecikmem

Daha ileri tetkikler var sadece ultrason ve alttan muayene ile sorun yok denemez hormon testleri rahim filmi… bir sürü detay var ama yaşınız genç sanırım daha bir süre daha deneyip başka doktora gidin olmazsa daha detaylı bakılmasını isteyin
Ayrıca iş sizinle bitmiyor eşinize de bakılması gerek onda da sorun olup olmadığını öğrenmelisiniz.
İnşallah gerek kalmaz ve hamilesinizdir tabii ama değilseniz de canınızı sıkmayın belki çok basit çözümü olan bir şey çıkacak
Mfk takviyelerini de araştırın bir isterseniz benim de yedi ay denedik hamilelik olmadı bir de bunu deneyeyim diye mfk eş paketi aldım düzenli de kullanmadık hatta eşim hep unutuyordu içmeyi ben de iki tane içilmesini söylemelerine rağmen bir tane içiyordum ama ona rağmen ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim
Tesadüf mü yoksa takviyeler cidden vesile oldu mu inanın tam bilmiyorum ama o takviyelerden sonra hamile kaldım belki bir faydası olmuştur bütçeniz varsa deneyin isterseniz

Mfk ilk kez duydum sizden besin takviyesi gibi bir şey mi yani doktora mi başvurmak gerekiyor acaba

Mfk ilk kez duydum sizden besin takviyesi gibi bir şey mi yani doktora mi başvurmak gerekiyor acaba
Mfk bir kadın doğum doktorunun ürünleri internet sitesi var Instagram adresi var yazıp araştırabilirsiniz. Sitesinde vitamin takviyeleri satıyor hamileliği kolaylaştırmak için eşinizle birlikte kullanıyorsunuz doğurganlığı destekleyici ürünleri oluyor
Birçok ürünü var biz eş paketi olanı alıp kullanmıştık
Forumda da çok konusu var arama kısmına yazıp bakabilirsiniz yorumlarına

Hemen araştırıcam çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…