Hamilemiyim? Silik sonuc

aylin19932020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
7
2
1
31
Merhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
A816FC9E-8880-4036-9B61-4639E8434414.webp

Baya net bence sen hayal çizgi görmemişssin olmayan çizgiyi olduruyoruz 🤣🤣tebrıkler canım gebişsin 😍

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?

Eklentiler

• 6FB54E2D-3D3B-4BC9-B260-BA96C67CA20E.webp
    6FB54E2D-3D3B-4BC9-B260-BA96C67CA20E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?
Hamilesin canım tebrikler... adet belirtisi yaşadın mı?

Şu an azaldı ağrı ama kan testinden önce umutlanmak istemiyorum burda yazan belirtilerden hiç biri olmadı çünkü 🤷🏻‍♀️
En iyisini yapmışsın canım ben de adetimi bekliyorum test yapmıyorum valla... günüm geçsin yaparım artık reglden önce de göğüs ağrısı olur çünkü bende başka da belirti yok zaten burda bir sürü şey deniliyor kasık ağrısı mide bulantısı falan

Ama herkesin farklı canım bazılarında hiç belirti olmaz ki bence hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canım burası bazen kafa karıştırıyor hatta moral bozuyor ama kesinlikle iyi geliyor yalnız olmadığını hissettiriyor inşallah pozitiftir gerçekten kan testi yaptırayım yazarım sonucu🙏🏼

Back
X