- 5 Ağustos 2020
- 7
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi aylin19932020
Merhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik değil gayet net hayırlı olsunMerhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671321
adetine kaç gün var yada geçtimi canım çok net pozitif hayırlı olsun inş hamilesindirMerhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671321
normal sartlarda 2 gün var daha adetimin gelmesineadetine kaç gün var yada geçtimi canım çok net pozitif hayırlı olsun inş hamilesindir
2 gün kala bu kadar net ise tebrikler canım hamilesin teste göre kan ver kesinleştirnormal sartlarda 2 gün var daha adetimin gelmesineerken sevinmek istemiyorum
Hamilesin canım tebrikler... adet belirtisi yaşadın mı?Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?
İnşallah kan testi için sabırsızlanıyorum sadece Real öncesi göğüs ağırsı arada da kasık ağırısıHamilesin canım tebrikler... adet belirtisi yaşadın mı?
Bence hemen kan testi yaptır canım... göğüs ağrın hala devam ediyor mu peki benim de regle 2 gün var göğüs ağrısı var umutlanmak istemiyorumİnşallah kan testi için sabırsızlanıyorum sadece Real öncesi göğüs ağırsı arada da kasık ağırısı
hayırlısı olsun canım hergün test yap koyulasmayı takıp et :)Merhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671321
Şu an azaldı ağrı ama kan testinden önce umutlanmak istemiyorum burda yazan belirtilerden hiç biri olmadı çünküBence hemen kan testi yaptır canım... göğüs ağrın hala devam ediyor mu peki benim de regle 2 gün var göğüs ağrısı var umutlanmak istemiyorum
En iyisini yapmışsın canım ben de adetimi bekliyorum test yapmıyorum valla... günüm geçsin yaparım artık reglden önce de göğüs ağrısı olur çünkü bende başka da belirti yok zaten burda bir sürü şey deniliyor kasık ağrısı mide bulantısı falanŞu an azaldı ağrı ama kan testinden önce umutlanmak istemiyorum burda yazan belirtilerden hiç biri olmadı çünkü![]()
Ama herkesin farklı canım bazılarında hiç belirti olmaz ki bence hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallahŞu an azaldı ağrı ama kan testinden önce umutlanmak istemiyorum burda yazan belirtilerden hiç biri olmadı çünkü![]()
İnşallah canım burası bazen kafa karıştırıyor hatta moral bozuyor ama kesinlikle iyi geliyor yalnız olmadığını hissettiriyor inşallah pozitiftir gerçekten kan testi yaptırayım yazarım sonucuAma herkesin farklı canım bazılarında hiç belirti olmaz ki bence hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallah
Aynen canım.. bekliyoruzzİnşallah canım burası bazen kafa karıştırıyor hatta moral bozuyor ama kesinlikle iyi geliyor yalnız olmadığını hissettiriyor inşallah pozitiftir gerçekten kan testi yaptırayım yazarım sonucu![]()
Gece yaptırdım dayanamadım 1014 çıktı bhcgAynen canım.. bekliyoruzz![]()
Senin adına çok sevindim canımm benim sağlıkla ilerlesin inşşşş ❤Gece yaptırdım dayanamadım 1014 çıktı bhcg