- 5 Ağustos 2020
- 7
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi aylin19932020
-
Zaten var demiştik neden yine aynı konuyu açtınız silikte değil üstelikMerhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671412
Silik mi gayet net işte kan verin emin olamıyorsanMerhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671412
Gidip kan verin doktora gidin hayırlı olsunMerhaba kizlar bugün erken test yapdim ve silik positif cikti acaba sizce hamilemiyim?
Eki Görüntüle 2671412
Yasak çünküSabah internetim olmadigi icin birkac kez gönderme yapmisdim demekki yeni yüklemis ayni konuyu iki defa acacak kadar salak degilim niye sinirlendiniz onuda anlamis degilim sanki zorla bisey yapdiriyorum size burada
Maalesef silemezsiniz. Ben kendi adıma söyliyim sinirlenmedim. İnternetten kaynaklı olabilir. Bazıları bilerek yapıyor ben onlara sinirleniyorum.Gördügünüz gibi yeniyim ozaman yardimci olunda lütfen sileyim birini
Aynen bilerek yapmadim neyse anlayan bir kisi ciktiMaalesef silemezsiniz. Ben kendi adıma söyliyim sinirlenmedim. İnternetten kaynaklı olabilir. Bazıları bilerek yapıyor ben onlara sinirleniyorum.
Ne zaman gideceksiniz kan testi için?
İnşallah. Sonucu buraya yazarsınız. Hayırlı haberlerle dönün inşallahAynen bilerek yapmadim neyse anlayan bir kisi cikti ☺ Yarin sabah gidecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?