- 29 Temmuz 2016
- 61
- 12
- 38
- 28
- Konu Sahibi Tip1diyabet01
-
Saol canm. Yine hayal krklığı. Ya 18 gn gecti. Hatta bugn de olmazsm 19
Arkadaslar adet düzensizligm vardı normalfe ama son üc aydr düzenli adet oluyodum. Bu ay 18 gün gecti ama evdeki testlerim hep negatifti. İlk defa bugn test cizgisine cok yakın pembe bi cizgi belirdi. Ama t nin aldında deil. C cizgisine cok yakın. Hic byle olup hamile oldugunu ogrenen varmı yoksa testmi bozuk. Resim yüklemeye calstm olursa bakn lütfen ama burda pek net deil. Normalde baknca daha belrgn
Quick test canm markası. Kızlar gidecem ama korkuyorum blmiyorum. İlk evde pozitif gormedn gitmem demstm. Ciddimisin yaa gördnmü gercktn
Kızlar fotoda dagınk pembelik var gibi ama normal baknca bildign pembe cizgi. Ama cok yaknlar
Can yüklemiyo tam boyut büyük sanırm. Bnde o yzden kestim fotoyu
Ayy insallah canım yaa dua edin bana bikac gn daha bekliyeym snra gideym. :)Ben gordum gibi ya. Sen yinede doktora gozuk bakalim cnm :) hayirlisi olsun insAllah dogru gormusumdur :)
Ayy insallah canım yaa dua edin bana bikac gn daha bekliyeym snra gideym. :)
Tmm canm gidicm. Size haber veririm ama söz :) inşallah vardr artk. Cok istiyorumm. Allah hepimizin gnlüne gore versn. İsteyen kmsenn kucagını bos brakmasn :)
Canm dedigin cizgi bumuydu. Bi sure sonra gri gibi bi cizgi gormeye basladm. Hatta üstünü cizdm bi bakarmısn :)
Canim o gri gibi olan cizgi normal kuruduktan sonra cikan. Bende de aynisi olmustu gecen ay ve negatifti. Bence bi doktora gorun hic olmassa neden geciktigini ogren.Canm dedigin cizgi bumuydu. Bi sure sonra gri gibi bi cizgi gormeye basladm. Hatta üstünü cizdm bi bakarmısn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?