Hamilemiyim sizce

Tip1diyabet01

Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamsın
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
61
12
38
28
Arkadaslar adet düzensizligm vardı normalfe ama son üc aydr düzenli adet oluyodum. Bu ay 18 gün gecti ama evdeki testlerim hep negatifti. İlk defa bugn test cizgisine cok yakın pembe bi cizgi belirdi. Ama t nin aldında deil. C cizgisine cok yakın. Hic byle olup hamile oldugunu ogrenen varmı yoksa testmi bozuk. Resim yüklemeye calstm olursa bakn lütfen ama burda pek net deil. Normalde baknca daha belrgn

Eklentiler

• IMG_20160901_185629.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 132
Saol canm. Yine hayal krklığı. Ya 18 gn gecti. Hatta bugn de olmazsm 19

Bu testin markasi ne :)

Ben göremedim canım artık doktora git bence çok geçmiş üstünden geç döllenme bile olmuş olsa çıkardı bişiler bu kadar günde

Quick test canm markası. Kızlar gidecem ama korkuyorum blmiyorum. İlk evde pozitif gormedn gitmem demstm. Ciddimisin yaa gördnmü gercktn

Kızlar fotoda dagınk pembelik var gibi ama normal baknca bildign pembe cizgi. Ama cok yaknlar

Ben gordum gibi ya. Sen yinede doktora gozuk bakalim cnm :) hayirlisi olsun insAllah dogru gormusumdur :)
Quick test canm markası. Kızlar gidecem ama korkuyorum blmiyorum. İlk evde pozitif gormedn gitmem demstm. Ciddimisin yaa gördnmü gercktn

Tmm canm gidicm. Size haber veririm ama söz :) inşallah vardr artk. Cok istiyorumm. Allah hepimizin gnlüne gore versn. İsteyen kmsenn kucagını bos brakmasn :)

Canm dedigin cizgi bumuydu. Bi sure sonra gri gibi bi cizgi gormeye basladm. Hatta üstünü cizdm bi bakarmısn :)

Eklentiler

• IMG_20160901_213128.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 76
Canm dedigin cizgi bumuydu. Bi sure sonra gri gibi bi cizgi gormeye basladm. Hatta üstünü cizdm bi bakarmısn :)
Canim o gri gibi olan cizgi normal kuruduktan sonra cikan. Bende de aynisi olmustu gecen ay ve negatifti. Bence bi doktora gorun hic olmassa neden geciktigini ogren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…