Hamilemiyim sizcee

kzltttsjll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2025
23
3
1
25
Merhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.

Eklentiler

• IMG_1954.webp
    IMG_1954.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_1953.webp
    IMG_1953.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.
Test hangi marka. Pozitif görünüyor koyulasma da var

Ovulasyon testi boyle koyu olanlar hamile olabiliyor testlerden çizgi var bence kan verin büyük ihtimalde hamilesiniz insallah amin

Hamilesiniz buyuk bir ihtimal. Lh testlerinde de koyulasma olursa eger yumurtlamadan sonra hamilelik oluyor genelde.

Hamilesiniz buyuk bir ihtimal. Lh testlerinde de koyulasma olursa eger yumurtlamadan sonra hamilelik oluyor genelde.
Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çatlamadan sonra hep silikti bugün gebelik testinde silik çizgi görünce sıvı alımına dikkat ederek lh testi yaptım

Bende predictor ile öğrenmiştim bence güvenilir bir test . Testte çıkıyorsa kanda da çıkar ✨inşallah vardır

Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çatlamadan sonra hep silikti bugün gebelik testinde silik çizgi görünce sıvı alımına dikkat ederek lh testi yaptım

Evet düşük çıkar diye korkuyorum açıkcası ama merakte ediyorum tedirginim
Zaten idrar testinde silik bir sekilde cikmiş. Kanda da gozukebilir. Bende adetimden 3 gun once ogrendim hamile oldugumu test yaptim silik cikti seninki gibi gittim kan verdim beta 98

Gebelik testlerinede koyulaşma var günün geçince kan verirsin

Evet düşük çıkar diye korkuyorum açıkcası ama merakte ediyorum tedirginim
Haklısınız valla ben hamilelik testi yapmaya korkuyorum cok zor rabbim sizinde korktuğunuz hiç birseyi karşınıza çıkartmasin sağlıklı sekilde öğrenin sağlıklı sekilde kucağına alırsınız insallah

Haklısınız valla ben hamilelik testi yapmaya korkuyorum cok zor rabbim sizinde korktuğunuz hiç birseyi karşınıza çıkartmasin sağlıklı sekilde öğrenin sağlıklı sekilde kucağına alırsınız insallah
Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah sizin de bat yakın

Back
X