Hamilemiyim sonucuma bakarmısınız

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba arkadaşlar adetimin üzerinden 7 gün geçti dün sonuç böyle çıktı. hamilemiyimm??

Eklentiler

• IMG_20210206_101346.webp
    IMG_20210206_101346.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 66
Evet baya net çıkmış zaten tebrikler hamilesiniz♥️🥰Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Allah🤲
Ciddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilir

Ciddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilir
Son adet tarihinize bakılarak hafta hesaplanıyor yedi gün geçtiyse adetiniz 5 haftalık olabilirsiniz😊 bence beta hcg takibi yapın o değer güzel yükselirse tamamdır sonrada doktora gidin İnşallah sağlıklı bir gebeliktir 🥰 ilk gebelik mi?

Son adet tarihinize bakılarak hafta hesaplanıyor yedi gün geçtiyse adetiniz 5 haftalık olabilirsiniz😊 bence beta hcg takibi yapın o değer güzel yükselirse tamamdır sonrada doktora gidin İnşallah sağlıklı bir gebeliktir 🥰 ilk gebelik mi
Eveett ilk gebeliğim ☺ Bu ay denedik ben hiç beklemiyordum aslında. Bu hafta içinde kan testi vereceğim sağolun inşallah sağlıklı bi gebeliktir

Bende bulantı yok ama halsizlik çok var 🙂
Daha erken olduğu içindir😊 bizde genetik ablam ve annemin hamileliği de böyle ilk üç bulantı olmuş kimisinin hiç olmuyor 🤷‍♀️şuan 6+2 yim iki gündür böyleyim Allah dayanma gücü versin bütün hamişlere bunlar gelip geçici sağlıklı ilerlesin de herşey inşallah🤲♥️

Daha erken olduğu içindir😊 bizde genetik ablam ve annemin hamileliği de böyle ilk üç bulantı olmuş kimisinin hiç olmuyor 🤷‍♀️şuan 6+2 yim iki gündür böyleyim Allah dayanma gücü versin bütün hamişlere bunlar gelip geçici sağlıklı ilerlesin de herşey inşallah🤲♥️
İnşallah bunlar gelip geçici aynen öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍

Back
X