Hamilemiyim sonucuma bakarmısınız

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba arkadaşlar adetimin üzerinden 7 gün geçti dün sonuç böyle çıktı. hamilemiyimm??

Eklentiler

• IMG_20210206_101346.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 67
Evet baya net çıkmış zaten tebrikler hamilesinizSağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Ciddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilir

Ciddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilir
Son adet tarihinize bakılarak hafta hesaplanıyor yedi gün geçtiyse adetiniz 5 haftalık olabilirsiniz bence beta hcg takibi yapın o değer güzel yükselirse tamamdır sonrada doktora gidin İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ilk gebelik mi?

Eveett ilk gebeliğim ☺ Bu ay denedik ben hiç beklemiyordum aslında. Bu hafta içinde kan testi vereceğim sağolun inşallah sağlıklı bi gebeliktir

Bende bulantı yok ama halsizlik çok var
Daha erken olduğu içindir bizde genetik ablam ve annemin hamileliği de böyle ilk üç bulantı olmuş kimisinin hiç olmuyor şuan 6+2 yim iki gündür böyleyim Allah dayanma gücü versin bütün hamişlere bunlar gelip geçici sağlıklı ilerlesin de herşey inşallah

İnşallah bunlar gelip geçici aynen öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…