Tebrikler. Hamilesiniz testiniz pozitif.Merhaba arkadaşlar adetimin üzerinden 7 gün geçti dün sonuç böyle çıktı. hamilemiyimm??
Evet baya net çıkmış zaten tebrikler hamilesinizMerhaba arkadaşlar adetimin üzerinden 7 gün geçti dün sonuç böyle çıktı. hamilemiyimm??
Ciddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilirEvet baya net çıkmış zaten tebrikler hamilesinizSağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Çok teşekkür ederim cevabınız içinTebrikler. Hamilesiniz testiniz pozitif.
Son adet tarihinize bakılarak hafta hesaplanıyor yedi gün geçtiyse adetiniz 5 haftalık olabilirsinizCiddi misinizz bende o kadar şaşkınım ki inanasım gelmiyor tekrar tekrar duymak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Sizce bu sonuçla kaf haftalık olabilir
Eveett ilk gebeliğim ☺ Bu ay denedik ben hiç beklemiyordum aslında. Bu hafta içinde kan testi vereceğim sağolun inşallah sağlıklı bi gebeliktirSon adet tarihinize bakılarak hafta hesaplanıyor yedi gün geçtiyse adetiniz 5 haftalık olabilirsinizbence beta hcg takibi yapın o değer güzel yükselirse tamamdır sonrada doktora gidin İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ilk gebelik mi
İnşallahEveett ilk gebeliğim ☺ Bu ay denedik ben hiç beklemiyordum aslında. Bu hafta içinde kan testi vereceğim sağolun inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Yazacağım mutlakaİnşallahpazartesi verin bence sonrada yazın sonucu buraya
Sonucu yazın demiştiniz kan testimde pozitif çok şükür ☺İnşallahpazartesi verin bence sonrada yazın sonucu buraya
Yaaa çok sevindim adına canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucu yazın demiştiniz kan testimde pozitif çok şükür ☺
Sizden 2 hafta gerideyim Allah isteyen herkese nasip etsinYaaa çok sevindim adına canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
AminnnSizden 2 hafta gerideyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende bulantı yok ama halsizlik çok varAminnninşallah rahat bi hamileliğin olur ben baya bulantı çekiyorum şuan
Daha erken olduğu içindirBende bulantı yok ama halsizlik çok var
İnşallah bunlar gelip geçici aynen öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsinDaha erken olduğu içindirbizde genetik ablam ve annemin hamileliği de böyle ilk üç bulantı olmuş kimisinin hiç olmuyor şuan 6+2 yim iki gündür böyleyim Allah dayanma gücü versin bütün hamişlere bunlar gelip geçici sağlıklı ilerlesin de herşey inşallah
İnşallah bunlar gelip geçici aynen öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?