Hamilemiyim yardim edin

Sfy78

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
55
11
8
37
Test çubuğunda pozitif çizgi Yan çıktı. Şu an korkmadan ötürü hastaneye gidip kan veremem .böyle birşey başına gelen var mi. Resme bakıp yorumlar misiniz rica etsem .
20200318_224536.webp

Testi tekrarla bozuk çıkmış

test bozulmuş canım , internetten sipraiş ver yada evcanedne iste getirsinler

Aynen bencede eczaneden bir test daha alıp denemelisin. Zaten yan çıkmasına rağmen pozitif bir durum olduğu için bu kadar koyu renkli çıktıysa yeni bir testtede yeniden günün saati farketmeden çıkar canım. En yakın eczaneden bi test alıp tekrarla hadi bizede haber et merak ederim ben :)) S Sfy78

Test çubuğunda pozitif çizgi Yan çıktı. Şu an korkmadan ötürü hastaneye gidip kan veremem .böyle birşey başına gelen var mi. Resme bakıp yorumlar misiniz rica etsem . Eki Görüntüle 2606556
Canım test bozuk olabilir hamilede olabilirsin ama sen yinede eczaneden bir test daha al şuan acil kan vermene gerek yok testi tekrarla sonucuna göre düşünürsün gerisini hayırlı haberler ver inşallah😊

İlk kez görüyorum böyle bir test sonucu, muhtemelen test bozuk. :KK64:

Aynen bencede eczaneden bir test daha alıp denemelisin. Zaten yan çıkmasına rağmen pozitif bir durum olduğu için bu kadar koyu renkli çıktıysa yeni bir testtede yeniden günün saati farketmeden çıkar canım. En yakın eczaneden bi test alıp tekrarla hadi bizede haber et merak ederim ben :)) S Sfy78
İnşallah biraz daha zaman geçsin bakalin

Back
X