- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum beni haberdar et çok heyecanlandım :)
canım dualarım hep seninle olcak ve bizler gibi evlat hasreti çekenlerle rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyler inşallah şuanda hiç bi sansın falan varmıinşallah canım güzel haberlerini bekliyorum beni haberdar et çok heyecanlandım :)
benm iki gün geçti ama bugün sancım yok sade ce gögüslerm ağrıyo bide akıntım varsağol canım benim beklicem adetim geçsin daha 3 gn var adetime
benm iki gün geçti ama bugün sancım yok sade ce gögüslerm ağrıyo bide akıntım var
bende hafta sonu pazar diyom yapıyım az daha bekliyim bakalım ne çıkcak
ben senin yerinde olsam yapardım nagatif çıksa adetim halada olmassa 4 gün bekler yine yapardım boş yere bekliyoruz biliorum nagatif insanın canını sıkıor ama süphede insanı öldürüo yap gitsin
amin canım ben gittim dr.a hiçbir sıkıntım olmadığını söledi hormonlara tüplere yumurtalıklara herşeye bakıldı bakalım elbet bi zamanı vardır diyorum ama içimdende öyle çok istiyorumki öyle dualar ediyorumki anlatamam senin bi sıkıntınmı çıktı peki ondanmı 4 yıldır olmamış ama bana kalırsa sen test yap 1 gün geçmiş eğer yumurtlamam gününüde biliosan yani erken yumurtlaman olduysa yüzde yüz hafif silikte olsa çıkar ama olmazsada bak tüp bebek yaptırcağını sölüyorsun inşallah olacak bak selati tefriciye var 4444 tane inanki kendin bile bitirebilirsin eğer tam sayıyla okursan bu duanın geri çevrilmesi imkansız ben ne için okuduysam dileğim kabul oldu allah yardımcın olsun canım
canımm hasta oldum hafta sonu gecikmesi kahverengi lekeler bel kasık ağrısı kist başlangıcıymış ondanmış bugün doktora gittim bugün tüp bebek iğnelerime başlıyorum nasipse
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar allah yardımcın olsun hepimizin tabi
sağol canım inşallah allaha emanet ol canım
canim hastaneden geldim ilk tup bebek denemem tutmadi malesef kanda 1.02 çıktıamin canım ben gittim dr.a hiçbir sıkıntım olmadığını söledi hormonlara tüplere yumurtalıklara herşeye bakıldı bakalım elbet bi zamanı vardır diyorum ama içimdende öyle çok istiyorumki öyle dualar ediyorumki anlatamam senin bi sıkıntınmı çıktı peki ondanmı 4 yıldır olmamış ama bana kalırsa sen test yap 1 gün geçmiş eğer yumurtlamam gününüde biliosan yani erken yumurtlaman olduysa yüzde yüz hafif silikte olsa çıkar ama olmazsada bak tüp bebek yaptırcağını sölüyorsun inşallah olacak bak selati tefriciye var 4444 tane inanki kendin bile bitirebilirsin eğer tam sayıyla okursan bu duanın geri çevrilmesi imkansız ben ne için okuduysam dileğim kabul oldu allah yardımcın olsun canım
canim hastaneden geldim ilk tup bebek denemem tutmadi malesef kanda 1.02 çıktı
canımın içi üzülme sınavdayız canm inşallah mükafatı güzel olur kısmet çocugu olupta çöpe koyanlar o bu allah onlari islah etsin diycek bişi bulamıyorum((( bazen düşünüyorumda ben ankaradan şanlıurfaya gelin geldim ve burda öle vahşi insanlar varki yok kızları kaçtı öldür yani okadar basitki evlatlarını harcamaları yaw rabbime isyan etmek istemiyorum ama böle insanlara okadar çocuk verirken neden biz bunları çekiyoruz oysa biz onları öle çok severizki asla incitmeye korkarız herşeyden çok içimizde sevgi var bizim onlar gibi içimizde kin nefret beslemiyoruz ama neden diorum çok zoruma gidio ne diyeceğimi bilemiyorum inanki herşeye ragmen inş rabbim duysun artık sesimizi ikinciye tutar inşallah
canımın içi üzülme sınavdayız canm inşallah mükafatı güzel olur kısmet çocugu olupta çöpe koyanlar o bu allah onlari islah etsin diycek bişi bulamıyorum
aynen canim ya rabbim yar ve yardımcımız olsun rabbim gönlümüze göre verir inşallah tatlımaminnn inşallah rabbim büyük ne diyelimki artık ol demesini beklemekten başka çağremiz yok bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?