- 20 Şubat 2022
- 362
- 220
- 53
Ne kadar vardı adet gününe bugün müydü?KIZLAR, KIZLAAAAAR ACIL BI GELIRMISINIZ? LÜTFEN!!!
BENIM BU GUN ADET GUNUM. DURAMADIM, TEST YAPTIM. YAPTIM YAPMASINADA, VARLA YOK ARASI BI ÇIZGI GÖRDUM SANKI. ŞU AN KENDIMDEN ŞUPELENIYORUM. AMA VAR GIBI. TELEFONA YANSIMIYOR RESIM ATAMIYORUM. SIZCE MUMKUNMU? ERKENMI YAPTIM YINE? BI AN KALBIM TITREDI SANKI, SEVINMEYE KORKUYORUM. BAŞINA GELENLER...LUTFEN YAZARMI.
Bu gun. Evet bu gun olmasi gerekiyor. InseAllah olmaz.Ne kadar vardı adet gününe bugün müydü?
Yani oluyor öyle az çizgi çıkabilir normal, adet tarihnden sonra daha çok koyulaşıyor. Siz fotoğraf atamaz mısınız? Işığa tutun öyle daha iyi görünüyor, yada testin içini açınBu gun. Evet bu gun olmasi gerekiyor. InseAllah olmaz.
Test o ici acilandan degil. Ince testler var ya hani ondan. Ve ışga tutunca gorunecek gibi degl. O yuzden varla yok yazdim. Bi an kendimden şuphe etdim. Ya çok erken yaptim ya bilemiyorum. Of yaaa.Yani oluyor öyle az çizgi çıkabilir normal, adet tarihnden sonra daha çok koyulaşıyor. Siz fotoğraf atamaz mısınız? Işığa tutun öyle daha iyi görünüyor, yada testin içini açın
Kıyamam kendine eziyet etme lütfen, bende senin gibi olmuştum ama ihtimal vermemeştim. Bu benüm reglimden 4-5 gün önce. Ve bu testin ertesi günü kan verdim. 14,65 çıkmıştıTest o ici acilandan degil. Ince testler var ya hani ondan. Ve ışga tutunca gorunecek gibi degl. O yuzden varla yok yazdim. Bi an kendimden şuphe etdim. Ya çok erken yaptim ya bilemiyorum. Of yaaa.
MasAllah. Allah ana bavali buyutsun aminnKıyamam kendine eziyet etme lütfen, bende senin gibi olmuştum ama ihtimal vermemeştim. Bu benüm reglimden 4-5 gün önce. Ve bu testin ertesi günü kan verdim. 14,65 çıkmıştı
Eki Görüntüle 3192217 yumurtlamammi var demek bu? cünki yunurtlama zamanimda değilim. Bu ovulyasya testi. Hamilelik testlerimde negativ cikti. Ama bu testi bir turlu anlamiyorum. 2 gun once silik cizgi bu gun kop koyu.
daha yenı yerlesıp bhcg salgılıyordurEki Görüntüle 3192787 o 2ci cizgiyi sizde goruyorsunuz değilmi? Bu doğru ola bilirmi? Mumkunmudur? Dun yaptim yoktu. Yani boyle golgemsi bir sey yok sandim. Bu sabah erkenden yaptum....biri bir wey desin. Ben ne zaman kan testi vereyim?
Korkuyorum, sevinmekten. Kan ne zaman vereyim acaba? Idrarda belliyse kandada belli olur degilmi? Ya kimyasal gebelikse? Offf.....Allahim mucize gibi...ya Rabbim nolur nolur Allah nolur gercek olsun...mucizelerin sahibi sensin rabbim.daha yenı yerlesıp bhcg salgılıyordurben gordum cızgıyı :) ya hep yazıyorum sana da yazıyım kan verdığimde 1.20 den kucuk cıktı ertesı gun gebelık testınde cok sılık cızgı cıktı ama boyle cok bakmaya gerek duymadan gorulcek cınsten :) mumkun mumkun :) yarın verebılırsın ya da ıstedıgın zaman :) 48 saat sonra bı daha yenıleyeceksın.:)
allah korusun :) kotu dusunmek yok. tabıkı cıkar. varsa testın yarın bıdaha yaparsın ılk ıdrarla. daha da netlesmıs cıkar da için rahatlar :) kan ıstedıgın zaman ver:)Korkuyorum, sevinmekten. Kan ne zaman vereyim acaba? Idrarda belliyse kandada belli olur degilmi? Ya kimyasal gebelikse? Offf.....Allahim mucize gibi...ya Rabbim nolur nolur Allah nolur gercek olsun...mucizelerin sahibi sensin rabbim.
Bence sen sakince yarın sabah tekrar test yap yine pozitifi görürsen inşallah koşa koşa git kan ver çok hızlı yükseliyo beta o yüzden yarın daha doğru bir değer çıkarKorkuyorum, sevinmekten. Kan ne zaman vereyim acaba? Idrarda belliyse kandada belli olur degilmi? Ya kimyasal gebelikse? Offf.....Allahim mucize gibi...ya Rabbim nolur nolur Allah nolur gercek olsun...mucizelerin sahibi sensin rabbim.
Gidip test alayım, elimdekiler bitdi. Bide ovulyasya testim, t cizgisi C cizgisinnen koyu. Kontrol cizgimden çok daha koyu oldu. Başka başka testler denedim. Sevinnekten korkuyorummmmmBence sen sakince yarın sabah tekrar test yap yine pozitifi görürsen inşallah koşa koşa git kan ver çok hızlı yükseliyo beta o yüzden yarın daha doğru bir değer çıkarhiç duramıyorum yerimde diyosan bugün de verebilirsin canım hayırlısıyla kanla da netleştir inşallah
InşeAllah. Sadece ince bi çizgi çikti. Çok net. Telefibda zayif ama canli daha net gozukuyor. Kalin değil inçe çizgi.allah korusun :) kotu dusunmek yok. tabıkı cıkar. varsa testın yarın bıdaha yaparsın ılk ıdrarla. daha da netlesmıs cıkar da için rahatlar :) kan ıstedıgın zaman ver:)
Git kan ver istersen ya özeldeGidip test alayım, elimdekiler bitdi. Bide ovulyasya testim, t cizgisi C cizgisinnen koyu. Kontrol cizgimden çok daha koyu oldu. Başka başka testler denedim. Sevinnekten korkuyorummmmm
Yarin sabah erkenden gidecegim evet.Git kan ver istersen ya özelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?