Hamilemiyim

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Arkadaşlar hepinize iyi günler adetim 4 gün geçti iki hafta önce lekelenme oldu evde gebelik testi yaptım bu bebe time marka çok güvenilir olmadığı söyleniyor ama iki gün önce negatif çıktı bugünde negatif belirli dağınık çizgi çıktı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mi

Selam.testin resmj varsa atarsaniz bakarim.ama kan testi yapdirirsaniz kesin sonuc cikar.ama baska bi marka testlede tekrarlaya bilirsinjz

Teşekkür ederim cevaplariniz için iki gün önce negatif çıkmıştı birkac gün daha beklerim o zaman

İki gün önce kan testi yapıldı muayne oldm negatif bir sıkıntı yok görülüyor bugün 8 gün olacak hâlâ olamdm stresten desem o kadar stres yasadm böyle bir şey olmadı böyle bir durum yaşayan yok mu ya lütfen?

İki gün önce kan testi yapıldı muayne oldm negatif bir sıkıntı yok görülüyor bugün 8 gün olacak hâlâ olamdm stresten desem o kadar stres yasadm böyle bir şey olmadı böyle bir durum yaşayan yok mu ya lütfen?

cnm olursun o zaman bekle ben 15 gün olmadığımı biliyorum. olsa kanda hemen çıkardı zaten

Merhaba. Umarım birileri görür ve yanıtlar. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık

ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Rahatlamaya ihtiyacım var.

Merhaba. Umarım birileri görür ve yanıtlar. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık

ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Rahatlamaya ihtiyacım var.

hamile değilsin

Adetime daha 2 hafta var ama göğüs uçlarımda da ağrı başladı internette hamilelik belirtisi olarak yazıyor iyice stres yapmaya başlıyorum bu yüzden

Adetime daha 2 hafta var ama göğüs uçlarımda da ağrı başladı internette hamilelik belirtisi olarak yazıyor iyice stres yapmaya başlıyorum bu yüzden

canım insanlar burada bebek sahibi olabilmek için ne kadar dua ediyorlar
deneyimlerini paylaşıp fikir alıp motive oluyorlar
neler neler deneniyor ne emekler veriliyor
sen sadece sürtünmüşsün üstüne adet görmüşsün
hamilemiyim diye yakınıyorsun
Allah aşkına mümkünmü?
tıp oku araştır
bedenindeki değişiklikler yalnızca buna odaklanıp kendine dert edinmenden yapma lütfen

Stres olduğunda yumurtlama gecikiyor ya da olmuyor. Doktora görünün gereken testleri yapacaktır. Geçmiş olsun.

Back
X