- 30 Eylül 2015
- 121
- 21
- 48
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Merhaba. Umarım birileri görür ve yanıtlar. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık
ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Rahatlamaya ihtiyacım var.
Emin misiniz? Stresten mi böyle oluyordurhamile değilsin
Emin misiniz? Stresten mi böyle oluyordur
Adetime daha 2 hafta var ama göğüs uçlarımda da ağrı başladı internette hamilelik belirtisi olarak yazıyor iyice stres yapmaya başlıyorum bu yüzden
Stres olduğunda yumurtlama gecikiyor ya da olmuyor. Doktora görünün gereken testleri yapacaktır. Geçmiş olsun.İki gün önce kan testi yapıldı muayne oldm negatif bir sıkıntı yok görülüyor bugün 8 gün olacak hâlâ olamdm stresten desem o kadar stres yasadm böyle bir şey olmadı böyle bir durum yaşayan yok mu ya lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?