hamilemiyim???

Manolyam7891

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
72
23
3
37
kizlar regl olmama 5 gün var sag ve sol kasiklarimda batmalar hatta vajinamda ara ara igne gibii batmalar var iliskiden bikacgün sonra kuyruk sokumu kemigim agriyordu sürekli 1 hafta boyunca..suan hafif migde yanmasi gögüs uclarimda hafif aci var ve beyaz akintim cok az var bunlar adet belirtimi yoksa hamilemiyim??

Canım benimde öyle olmuştu ve hamdolsun ki hamileyim adetime 5,6 gün varken sağ ve sol yumurtalıklarim agriyordu normalde adet olacağım zaman kasiklarim agrirdi bu seferki farklıydı yani. Yinede hevesldndirmek istemem eğer istiyorsan İnsAllah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat verir sana da :) adetin gecikirse 2 gün sonra falan test yapabilirsin ama daha erken yapma :)

insallah canim ya bilmiyorum belki bana öyle geliyordur yada rabbim bana hissetiriyordur her aybasi olmama yakin kasik agrisi cekerim ama buefer bendede sanki farkli..sen testi nezaman yaptin tam olarak canim? beklemeside ayri bi dert test yapmak icin

Adet belirtileri ile aynı olduğu için günü beklemek en güzeli. Benim bir defasında memelerim o kadar büyüdü ki, uçları belirginleşti. Kasık ağrıları, üşüme, psikolojik bulantı... Dedim bu ay kesin. Eşime söyledim hamileyim felan. Adet günüm geldi sabah . O gün yaşadığım hayal kırıklığı beni kendime getirdi. O yüzden şimdi hiç belirtilere takılmıyorum. Ama inşallah hamile sinizdir.

29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı

Bayanlar ben yeni üyeyim sizin tecrubelerinize ihtiyacim var benim son adet günüm 29 aralik benim 22 ocakta adet olmam gerekiyordu ama olmadim 27sinde test yaptım sonuç negatif sonra hiç test yapmadim son 1bucuk aydır adet olmuşum gibi akintim var ama adet olmadim sol kasi gimda batmalar goguste sertlik ve halsizlik var sizce hamile olabilirmiyimhakkınızı helal edin biraz uzun oldu sorum

Son adet tarihiniz 22 Ocak ise, siz 2 ay gecikmişsiniz. Olabilir tabi, kan verin ya da idrar testini yenileyin. Değilse başka sorun vardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…