Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geliyo gelmiyo arası bişey lekelenme zaten adet lekesi gibi degil bence kendi takibime göre
Genelde 1-2 damla olur yerleşme kanaması. Ama kanın normalde suluysa kanama normalden biraz daha fazla ve uzun sürebilir. Ama hiç bi zaman bi günlük pedi dolduracak kadar bile olmaz. Senin ki büyük ihtimal yerleşme.

Genelde 1-2 damla olur yerleşme kanaması. Ama kanın normalde suluysa kanama normalden biraz daha fazla ve uzun sürebilir. Ama hiç bi zaman bi günlük pedi dolduracak kadar bile olmaz. Senin ki büyük ihtimal yerleşme.
Akşam üstünden beri yok mesela arada kesiliyorda inşllah öyledir de yeni yıl mucizesi olur bize rabbim herkeze her isteyene nasip etsin

Evet ben de test yapmadın mı derlen aslında şaşırdıgımı belirtmek istedim yani bu kadar gecikse ben hemen yapardım kesin çıkar , yaptım da zaten benm 3 gün geçti sadece ama negatif
Ben 24 haftalik hamileyim 3 gun gecmeyle idrar testin cikmaz ben iki haftalikken bile negatif çıkmıştı adetin en az 10 gun gecsin oyle yap hamileysen kesin cikar canim. Hem sorulariniz varsa sorabiliriniz arkadaslar yardimci olurum

Evet ben de sonradan öğrendim zaten cıkmayabiliyomuş , o yüzden en iyisi en erken 7 gün geçince yapmak heralde..

Geçen at ilk denedik adet 8 gün gecikmeyle oldu .. şimdi yine deniyoruz. Haftaya adet tarihim bakalım olacak mı bekliyorum ben de

Geçen at ilk denedik adet 8 gün gecikmeyle oldu .. şimdi yine deniyoruz. Haftaya adet tarihim bakalım olacak mı bekliyorum ben de
Kasiklarinda agri ve batma oluyor muu kasikta siskinlik hissi falan

Kac gun geçti şimdi üstüne canim varmi herhangi bir belirti
Geçen ayki yanlıs belirtilerden sonra bu ay hiç üstüne düşmedim , kendimi dinlemedim .. sadece iki gündür cok beyazz ve koyu kıvamlı bir akıntı geliyor. Ben de hiç düşünmüyordum stres yapmayayım diye ama şimdi böyle normal dışı bişey olunca ünitlenmedim değil

Kasiklarinda agri ve batma oluyor muu kasikta siskinlik hissi falan

Grçrn hafta karnımın cok altında bi bölümde sanki ısırma gibi dayanışmaz bi acı yasadım ama agrı degildi, acı yani.. 2 gün genelde gece yattıgımda olan bişeydi bu ve geçti . Tam bir hafta sonra da su an yogun beyaz akıntı geliyor

Grçrn hafta karnımın cok altında bi bölümde sanki ısırma gibi dayanışmaz bi acı yasadım ama agrı degildi, acı yani.. 2 gün genelde gece yattıgımda olan bişeydi bu ve geçti . Tam bir hafta sonra da su an yogun beyaz akıntı geliyor
Kasikta batma agri genelde bebek yerlesince oluyor bendede olmustu idrarımi tuttugumda mesela hemen sanci atiodu sanki saatlerce icimde tutmusum gibi agri ve siskinlik oluodu is yapinca zorlandigimda ise belime agri atiodu hemen ben ilk gun anlamistim hamile oldugumu anneler bebek yerleştiği gibi hissedermis zaten rabbim o duyguyu isteyen herkese nasip etsin

Kasikta batma agri genelde bebek yerlesince oluyor bendede olmustu idrarımi tuttugumda mesela hemen sanci atiodu sanki saatlerce icimde tutmusum gibi agri ve siskinlik oluodu is yapinca zorlandigimda ise belime agri atiodu hemen ben ilk gun anlamistim hamile oldugumu anneler bebek yerleştiği gibi hissedermis zaten rabbim o duyguyu isteyen herkese nasip etsin

Amiin inşallah .. merakla bekliyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum :)

Back
X