• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama olmuyormu?

nk501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
48
34
3
28
Arkadaşlar merhaba adetim 22 sinde bitti gayette düzenli olur 27 başladım dün koyu gördüm ama diger çizgi kadar degil ve ayın 3 normalde pik günü olması lazım uygulamaya göre sizce olmuş mu yumurtlama 19 unda ader olacagım?
1000124261.webp

tamam canım kaçırmış sayılmazsın o zaman bı daha ki inşallah bu ay hamile kalmışsındır gerek kalmaz adetten sonraki gün başla o gün yumurtlayan bile gordum ben
ay inşallah bu ay son denemem olur ama dedigin gibi yapacagım erkenden sipariş vermem lazım geç geldi biraz bu testler

valla degerlendirdik sabah akşam olmak üzere aynı koyuluk dediklerinden şaşırdım birde bugun belirsiz çıkınca kafam karıştı
canım benimde asla aynı şekilde koyuluğum olmadı en koyu gördüğüm günü değerlendirdim öncesi ve sonrasını da çok şükür şuan hamileyim 🐣 laboquick kullandım ben de tam pik görmemiştim

canım benimde asla aynı şekilde koyuluğum olmadı en koyu gördüğüm günü değerlendirdim öncesi ve sonrasını da çok şükür şuan hamileyim 🐣 laboquick kullandım ben de tam pik görmemiştim
allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sevindim bu yorumunuza

Back
X