- 13 Ocak 2018
- 7
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi Catgirl5434
-
Bi cizgi c de bi cizgi t de belircek. Bu ole degilTest bozuk olabilir mi. Ilk çizgi sanki çok bitişik.
Bi cizgi c de bi cizgi t de belircek. Bu ole degil
Rahim bebek mi ariyomus:) ay hic gulecegim yoktu o ne demek yahu :)Arkadaşlara katılıyorum test bozuk bir daha deneyin belki rahiminiz bebek arıyor da olabilir ben hamile kalmadan önceki adetimde 15 gün geciktim doktora gittim Rahim bebek arıyor dedi sonraki ayda hamile kaldım hamdolsun Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Test bozuk. Kan testi verin.
Arkadaşlara katılıyorum test bozuk bir daha deneyin belki rahiminiz bebek arıyor da olabilir ben hamile kalmadan önceki adetimde 15 gün geciktim doktora gittim Rahim bebek arıyor dedi sonraki ayda hamile kaldım hamdolsun Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Yanlis yazmisim doet aydir evliyim diyicektim duzelttim :)4 aydır hamileyim demissiniz anlayamadim
Test bozuk ayrica
Bende gülmüştüm ama doktorum çok samimi ve tatlı bi kadındı üzerinde durmadımRahim bebek mi ariyomus:) ay hic gulecegim yoktu o ne demek yahu :)
En sağlamı kan testi tabi ki inşallah gönlünüzdeki nasip olurVallahi anlamadom kackere yaptim bazen bulanik cikti sonra tek cizgiye dustu bakalim kan tahlili vericem
ben neden cizgi yapim teste allah askina :) zaten derdimo olup olmadigimi ogrenmekTest bozuk sanki elinle kırmızı çizgi yapmışın gibi olmuş resmen
Yaptık demiyorum öyle gibi olmuş yanı test bozuk bunu anlatmaya çalıştımben neden cizgi yapim teste allah askina :) zaten derdimo olup olmadigimi ogrenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?