Hamilemiyim

Tabikide sogan suyu...asil hormonlari alt ust eden ilaclar...bana direkt tup bebek yaptir dedi...umrumda bile olmadi..hemen 15 gunluk sogan kurunu yaptim...bitince testere disli aslan pencesine basliycaktim...ama bak reglim hala gelmedi...belkide ikinci kure baslamama gerek kalmadi...belkide bebisim annesinin icine coktan gizlendi bile..sogan suyunun hic bir yan etkisi yokk..oylede guzel ictimki o tadi guzel olmayan suyu...oyle baldan tatli geldiki cunku icinde umut vardi...nedennn olmasin demi...belkide ol dedi Rabbim

Tabikide sogan suyu...asil hormonlari alt ust eden ilaclar...bana direkt tup bebek yaptir dedi...umrumda bile olmadi..hemen 15 gunluk sogan kurunu yaptim...bitince testere disli aslan pencesine basliycaktim...ama bak reglim hala gelmedi...belkide ikinci kure baslamama gerek kalmadi...belkide bebisim annesinin icine coktan gizlendi bile..sogan suyunun hic bir yan etkisi yokk..oylede guzel ictimki o tadi guzel olmayan suyu...oyle baldan tatli geldiki cunku icinde umut vardi...nedennn olmasin demi...belkide ol dedi Rabbim
Bende olmadi deneyeceğim belki şifa gorurum. İmsallah belkide bebis orda annesine tutunmustur. sabah haberini bekliyorum inşallah dualarjmiz kabul olur

Saol canim isteyen her kuluna nasip etsin Allahim...kesinlikle basla....soganin icerigini bi bilsen neler neler var..zaten ilaclar dglmi hormonlarimizi alt ust eden...hic dusunmeden basla...reglin bitsin..5.gunu hemen basla...sabah ac karnina...aksam ac karnina...misss missskocan ne dusunur bilmem ama benimki kaciyodu benden...inadina sarilmaya calisiyodum...burnunu tutuyodu

Back
X