Pozitif çıktıTestte ne cikti ki?
Çok heveslenmekte istemiyorum ama istiyorum da. Dünden beri kasıklarımda kıramplar mahvetti beni. Yatın kan testi vericem. Yani adet 2 gün geçti sağlıklı olur mu acaba testBen testlere guveniyorum, hayirli olsun simdiden
10 gün önce kan testi negatif çıktı ama 8 i yumurtlama günümdü 13te kan verdimİnsallİn hayirlisi olur kan testinde 1 günlük bile olsa cikar
İnşallah tşk ederimHamilesiniz muhtemelen hayırlı olsun :)
İnşallah tşk ederim
NegatifNe cikti kan testinde
Bende güveniyorum o testlere benim de adetime 5 gün var silik bi çizgi var güveniyorum ama adete 5 gün olunca acaba hamile miyim değil miyim merak ediyorum işte Allahım gönlünüze göre versin inşAllahHanımlar iyi akşamlar size bir sorum var ben 1 yıllık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık. Şimdi adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde adetimin 2.günü olması gerekiyordu ama olmadım henüz. Dün test yaptım hemşire arkadaşım adet günün olduğu için de olabilir dedi. Mide bulantım baş dönmem var ve dünden beri kasıklarımda kıramp var sizce gebelik olabilir mi o test sağlıklı olabilir mi?
Bende güveniyorum o testlere benim de adetime 5 gün var silik bi çizgi var güveniyorum ama adete 5 gün olunca acaba hamile miyim değil miyim merak ediyorum işte Allahım gönlünüze göre versin inşAllah
Teşekkür ederim Allahım tüm isteyen herkese nasip etsin kan testi taptıracağım onda da pozitif çıkarsa isteyen herkese duacı olacağımhayırlı olsun cnm hamışşsın
Teşekkür ederim Allahım tüm isteyen herkese nasip etsin kan testi taptıracağım onda da pozitif çıkarsa isteyen herkese duacı olacağım
Teşekkür ederim her ay göğüslerim hassas olurdu adet olacağımı ondan bilirdim ve bu ay olmadı ondan şüphelendim bir de kasıklarım batma yapıyor aradahayirli olsun kubra :))) belirtilerini yazar misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?