Hamilemiyim

Basak 17700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
61
9
1
24
Mrb benim adetim 5 gün gecikti ve gece yatığımda midem yanıyor ve bulanıyor ve normalde 2 günde bir çıkıyordum büyük abdestime şimdi hergün çıkıyorum acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir lütfen bana yardımcı olun

Yanı bu belirtilerle hamilesin diyemeyiz .
Bir test alıp hamilemisin değilmisin öğrenebilrisin

Selamın aleyküm arkadaşlar ben sayfaya yeni üye oldumda ben 1 senelik evliyim ve tabii ki her kadın gibi anne ol ak istiyorum bu aralar karnımda bir tuhaflık var bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum şişkinlik bir bakıyorum farklı ne olduğunu bilmiyorum artık normalde normalde ayın 20-22 arası günüm gelmişti ama onun yerine ilk gün hafif kahverengi akıntı dün daha sakindi bugün akıntı çoğaldı kahverengi okuduğum kadarıyla hastalığa yakında olabiliyormuş bir umut danışayım dedim ve arada hafif mide bulantısı göğüslerde ağrı belimde ağrıyor acabalar günüm yakınmı yoksa bebiş yer mi hazırlıyor içeride test yapmak istedim ama ümitsizlik olmaktansa 1 hafta daha bekleme kararı aldım birde size Sorayım dedim ne yapmam gerekiyor acı dönerseniz sevinirim

Kızlar beklenen bat 1 gün geçse kanda çıkar, öyleki dayanamayıp erkenden kan verip öğrenenler var. En yakın zamanda kan verin be içinizi rahatlatın. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz

Kızlar beklenen bat 1 gün geçse kanda çıkar, öyleki dayanamayıp erkenden kan verip öğrenenler var. En yakın zamanda kan verin be içinizi rahatlatın. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz
İnşallah canım ve dün gece kahverengi bir akıntı geldi sonra sabah adete dönüştü en başta az geliyordu şimdi biraz daha artı

Reactions: N8M
İnşallah canım ve dün gece kahverengi bir akıntı geldi sonra sabah adete dönüştü en başta az geliyordu şimdi biraz daha artı
İşte sabradip bekleyemiyoruz, herşeyd belirti arıyoruz sonuç kırmızılar. Bend aynı canım inşallah çok beklemeyiz

Ama benim başıma ilk defa böyle birşey geldi ağrımda var midemde bulanıyor du kusma noktasına gelmiştim

Hamileeeee olduğunu düşünen bayanlar gebelik testi yapınnnnnnn yapın ki buraya hamileyim diye baslik açın artıkınnnnnnnn bizler buradan hamile yada değilsiniz diye yorum yapamıyoruz

Benim adetimin 2. Günü az miktarda ve rengi çok açık bu karbonatı da denedim azda olsa köpürüyo çok hecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…