Hamilemiyim ?¿

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Kızlar hepinize günaydın. Benim merak ettigim birsey var. Esimle orta ve yuksek yumurtlama donem olmak uzere ( aplikasyondan tutuyorum ben o soyluyor) 2 kere iliskiye girdik . Tarihleri 20 temmuz ve 26 temmuz. Adetimin olmasina 1 hafta var. Acaba diyorum erken gebelik testi alsam sonuc alir miyim ? Cok heyecanliyim ilk denememiz cunku :) benden deneyimli ablalarim kardeslerimden fikir almak istedim :) simdiden tesekkurler

Adete bi hafta olduğu için olsa da göstermeyebilir canım
3-4 gün daha sabret bi kaç gün kala kaliteli erken gösteren testlerden yap

Ağustos- 13 iliskiye girdik sizce hamile miyim ama 20sinde kan verdim negatif çıktı yarin kontrole Git cem hamile miyim sizce

Ilk kanda belli olurmus. Seni cok iyi anlıyorum 1 gün bile geçmiyor resmen. Ben adetime 4 gün kala dayanamadim kan tahlili vermeye gittim 10 cıktı yarın tekrar gidicem yükselmiş mi diye. Labaratuvardaki kadın daha çok erken bu ne acele dedi. Valla ben turşu kurduğumda bile sabırsızlanıyorum ne zaman yiyecez diye dedim bi erken gebelik testi dene istersen. Ama diğer test bende negatif çıkmıştı

Canim sonuç ne oldu ? Bizde orta ve yüksek günlerde ilişkiye girdik ve sonucu bekliyorum

Canim sonuç ne oldu lütfen cevap veriri misin bende sizle aynı.durumdayim

Benimde bat 7 eylül bugun idrarda test yaptım pozitifti kanda da çıktı çok şükür dene belki çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…