0.00 çıktı ama adetimin geçmesini mi beklemeliydim acaba bazen döllenme geç olabiliyormuşOlsa kanda çıkardı sanırım, beta kaç çıktı kanda?
Aklımı karıştıran tek şey korunmadan geçen 8 gün yani bilmiyorum adet ağrısı da olabilir ama ağrılı geçmiyordu adetimKanda 10günden önce belli olmaz sonuclar 13.gün tekrar kan testi yaptır cicegim belirtilerin coksa tabi
Yenimi evlisinizAklımı karıştıran tek şey korunmadan geçen 8 gün yani bilmiyorum adet ağrısı da olabilir ama ağrılı geçmiyordu adetim
EvetYenimi evlisiniz
Hormonların degisiyordur oyüzden suan agrılı olması normal en saglıklı sonucu regl tarihi bir iki gün gectiginde alırsınız
Bakalım heyecanla bekliyorumHormonların degisiyordur oyüzden suan agrılı olması normal en saglıklı sonucu regl tarihi bir iki gün gectiginde alırsınız
Hakkınızda hayırlısıBakalım heyecanla bekliyorum
Amin canımHakkınızda hayırlısı
Adetinizin gecikmesini bekleyin şuan biraz erken ama benimde hamile kalmadan önceki ay hamile olmadığım halde adet gecikmesi olmuştu ağrılar olmuştu, vücut kendini hazırlayabiliyormuş hamileliğe. Belki de bu ay vücut kendini hazırlıyordur önümüzdeki ay hamile kalırsınız umarım0.00 çıktı ama adetimin geçmesini mi beklemeliydim acaba bazen döllenme geç olabiliyormuş
HayırlısıAdetinizin gecikmesini bekleyin şuan biraz erken ama benimde hamile kalmadan önceki ay hamile olmadığım halde adet gecikmesi olmuştu ağrılar olmuştu, vücut kendini hazırlayabiliyormuş hamileliğe. Belki de bu ay vücut kendini hazırlıyordur önümüzdeki ay hamile kalırsınız umarım