Eki Görüntüle 2676444
bu negatifmi oluyor acaba
daha önce yaptırdığım test evet ama dün yaptırdığımda böyleNiye şubat ayındaki test?
Niye şubat ayındaki test?
Kızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
bende anlayamadım pek ama teşekkür ederimGöstergeler değisik geldi bana referans değeri yazardi normalde, emin olamadım ama sanırım değeriniz 2'den düşük, bu durumda hamile değilsiniz.
Cevap için teşekürlerBen toz tarcin ve bal karisimi kürü yaptığımda adetim gecikmisti ama direkt birbiriyle bağlantılı mıydı yoksa baska bir sebebi mi vardi bilmiyorum.
Yesil çay hamileliğin özellikle ilk 3ayı için tehlikeli diye biliyorum eğer bebek istiyorsaniz doğrusu için doktora da bir danisin.
Tarçın genelde adet geciktirirKızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Tarçın genelde adet geciktirirKızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Tarcın adete yakın tüketilirse 2 3 gün gecikme yapıyor özellikle adetini doğal olarak geciktirmek isteyenler adete yakın tarcın cayi tuketiyorKızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Tarçın kullanmayın,düşüğe neden oluyorKızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar