- 31 Ağustos 2016
- 90
- -3
- 88
- Konu Sahibi gazelegazel
-
Eşimle Korunduğumuza göre Henüz çocuk düşünmüyoruz demek ki iyi okudunuz mu?Hamile kalmak mı istiyorsunuz niye bu ısrar?
Ah keşke bize de koruma yapmasa da kullanıp hamile kalsak dedim okurken.O haplar tam koruma yapmıyor cogu kez .. kullanıp hamile kalan cok
Teşekkür ederimKa testi vermeyi denesenize ? Belki idrarda çıkmamıştır yada geç döllenme olduysa erken yapmış olabilirsiniz
Okuduğum için şaşırdım değilsiniz işte niye zorluyorsunuz?? 4 gün gecmissin erken testte çıkmamış??? Bize vahiy mi gelecek?Eşimle Korunduğumuza göre Henüz çocuk düşünmüyoruz demek ki iyi okudunuz mu?
Ah ahaa allahım nolacak bizim halimiz niden gelmiyor bu bebelerAh keşke bize de koruma yapmasa da kullanıp hamile kalsak dedim okurken.
@harleeeey bence de bir kan testi yaptırın.
Ne demek cnm ama dediğim gibi haplara güven olmaz .. ki varsa da bebekTeşekkür ederim
Üzülerek yazıyorum inşallah kısa bir zamanda hamile kalırsınız Ve Bebeğinizi kucağınıza alırsınız böylelikle insanlara kinle öfkeyle yorumlarda yazmazsınızOkuduğum için şaşırdım değilsiniz işte niye zorluyorsunuz?? 4 gün gecmissin erken testte çıkmamış??? Bize vahiy mi gelecek?
Sizde mi bu negatiflik nedir ya yorum yapmayın olsun bitsin biraz sakin olur musunuz ?Okuduğum için şaşırdım değilsiniz işte niye zorluyorsunuz?? 4 gün gecmissin erken testte çıkmamış??? Bize vahiy mi gelecek?
Biraz maddi sıkıntılarımız olduğu için erteliyorduk yoksa eşimde bende elbetde sevinirizNe demek cnm ama dediğim gibi haplara güven olmaz .. ki varsa da bebekmutlu olurum adınıza ☺☺
herkes anne olacak uleyn
Hayırlısı olsun inşallah ama bebek güzel ya gelirse nasibiyle gelir inşalalhBiraz maddi sıkıntılarımız olduğu için erteliyorduk yoksa eşimde bende elbetde seviniriz ♥
Allah razı olsun sağolunBurada kimi arkadaşlar konu sahiplerini fırçalamak için hazır kıta bekliyor sanki
Konu sahibi muhtemelen hamile değilsiniz 4 günlük gecikmeyle erken gebelik testinde silikte olsa çıkardı allah gönlünüze göre versin
erken gebelık testı bıde gecıkme olmasına ragmen cıkmamıssa yoktur bence.Ilaclardan belkı ya da bu ay yasadıgınız hava degısımı,stres herhangı bırsey adetınızı gecıktırmıs olabılır.Eger adetım gecıktı dıye stres yapıyosanız bıkac gun daha bekleyın doktora gıdın derim.Ya da adetın gelmesını saglayan basıt masajlar var onu yapın kafanızdan atın 1-2ıcınde regl olursunuzKızlar merhaba düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum ama reglim 4 gün geçikti. Erkek gebelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor Nasıl anlatsam dün gece belime ve kasığıma bıçak saplanır gibi çok kısa ve saniyelik bir ağrı oldu. İki gündürde çok halsizdim uyku halindeydim. Biraz havalar sıcak Halsizliğim bu yüzden olabilir diye düşündüm. Test negatif çıktı ama hamile olabilirmiyim anlamadım
Merhaba canım PMS döneminde olabilirsin telaş yapma ama çok şüpheliysen kan testi yaptır derimKızlar merhaba düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum ama reglim 4 gün geçikti. Erkek gebelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor Nasıl anlatsam dün gece belime ve kasığıma bıçak saplanır gibi çok kısa ve saniyelik bir ağrı oldu. İki gündürde çok halsizdim uyku halindeydim. Biraz havalar sıcak Halsizliğim bu yüzden olabilir diye düşündüm. Test negatif çıktı ama hamile olabilirmiyim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?