Hamilemiyim?

gazelegazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
90
-3
88
Kızlar merhaba düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum ama reglim 4 gün geçikti. Erkek gebelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor Nasıl anlatsam dün gece belime ve kasığıma bıçak saplanır gibi çok kısa ve saniyelik bir ağrı oldu. İki gündürde çok halsizdim uyku halindeydim. Biraz havalar sıcak Halsizliğim bu yüzden olabilir diye düşündüm. Test negatif çıktı ama hamile olabilirmiyim anlamadım

Ka testi vermeyi denesenize ? Belki idrarda çıkmamıştır yada geç döllenme olduysa erken yapmış olabilirsiniz

O haplar tam koruma yapmıyor cogu kez .. kullanıp hamile kalan cok

Okuduğum için şaşırdım değilsiniz işte niye zorluyorsunuz?? 4 gün gecmissin erken testte çıkmamış??? Bize vahiy mi gelecek?
Üzülerek yazıyorum inşallah kısa bir zamanda hamile kalırsınız Ve Bebeğinizi kucağınıza alırsınız böylelikle insanlara kinle öfkeyle yorumlarda yazmazsınız 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada kimi arkadaşlar konu sahiplerini fırçalamak için hazır kıta bekliyor sanki 🙄
Konu sahibi muhtemelen hamile değilsiniz 4 günlük gecikmeyle erken gebelik testinde silikte olsa çıkardı allah gönlünüze göre versin 😉

Burada kimi arkadaşlar konu sahiplerini fırçalamak için hazır kıta bekliyor sanki 🙄
Konu sahibi muhtemelen hamile değilsiniz 4 günlük gecikmeyle erken gebelik testinde silikte olsa çıkardı allah gönlünüze göre versin 😉
Allah razı olsun sağolun ♥️

Kızlar merhaba düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum ama reglim 4 gün geçikti. Erkek gebelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor Nasıl anlatsam dün gece belime ve kasığıma bıçak saplanır gibi çok kısa ve saniyelik bir ağrı oldu. İki gündürde çok halsizdim uyku halindeydim. Biraz havalar sıcak Halsizliğim bu yüzden olabilir diye düşündüm. Test negatif çıktı ama hamile olabilirmiyim anlamadım
erken gebelık testı bıde gecıkme olmasına ragmen cıkmamıssa yoktur bence.Ilaclardan belkı ya da bu ay yasadıgınız hava degısımı,stres herhangı bırsey adetınızı gecıktırmıs olabılır.Eger adetım gecıktı dıye stres yapıyosanız bıkac gun daha bekleyın doktora gıdın derim.Ya da adetın gelmesını saglayan basıt masajlar var onu yapın kafanızdan atın 1-2ıcınde regl olursunuz

Merhaba canım PMS döneminde olabilirsin telaş yapma ama çok şüpheliysen kan testi yaptır derim 😶

Back
X