- 18 Aralık 2019
- 417
- 207
- 103
- 35
Onu bilmiyorum çünkü akşam üstü sağlık ocağında yaptırdım onun için yarın gidecemOo masallah süper sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kaç haftalık peki ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum çünkü akşam üstü sağlık ocağında yaptırdım onun için yarın gidecemOo masallah süper sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kaç haftalık peki ☺
Senin kaç haftalıkAhaha işe bak ben heyecanlandımpazartesı gıdecegım bende
![]()
Son adet başlangıcı baz alınıyor mısal benım ki 9 agustosOnu bilmiyorum çünkü akşam üstü sağlık ocağında yaptırdım onun için yarın gidecem
4 hafta programa göre cnm keseyı görmeye gıdınce dr dan öğreneceğim net bılgıyıSenin kaç haftalık
Peki sen ne zaman öğrendinSon adet başlangıcı baz alınıyor mısal benım ki 9 agustos
Allah sağlıkla kucağına alırsın4 hafta programa göre cnm keseyı görmeye gıdınce dr dan öğreneceğim net bılgıyı ☺
Salı günü oğrenmıstım geçen hafta ama ben bayadır şüpheleniyordum ihtimal vermıyordum suprız bebekPeki sen ne zaman öğrendin
Amın cnm inş sende öyleAllah sağlıkla kucağına alırsın
Geçen ay regl başlangıç günü hatırlıyor musunSenin kaç haftalık
Evet 2 Ağustos’ta canmGeçen ay regl başlangıç günü hatırlıyor musun
Amin inşallahAmın cnm inş sende öyle ☺
Döngün 28 den hesapladım 5 haftalık oluyor canımEvet 2 Ağustos’ta canm
Kimyasal olmaz değil miDöngün 28 den hesapladım 5 haftalık oluyor canım ☺
Tahmınen 9 Mayıs doğum tarihi ama program tabi bu dr en doğru bışgıyı ölçüp verecektir ☺
Olmaz olmaz hiç strese sokma kendini Allah’ın izniyle inşallah sağsalim alacaksınız kucağınızaKimyasal olmaz değil mi
Çok teşekkür ederim canım yorumun içinOlmaz olmaz hiç strese sokma kendini Allah’ın izniyle inşallah sağsalim alacaksınız kucağınıza ☺☺ Strese girdikçe olmayan şey için zarar verme bebeğine ve kendıne ☺
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsunSağlıkla ilerlesin inşallah
![]()